Винопроизводители от цялата община и тази година ще се включат

...
Винопроизводители от цялата община и тази година ще се включат
Коментари Харесай

Винопроизводители от Куклен ще се състезават в конкурса „Най-добро домашно вино”

Винопроизводители от цялата община и тази година ще се включат в годишния конкурс за „ Най-добро домашно ” на община Куклен. Всяка година ползата за празничната конкуренция нараства.  Местните винопроизводители влагат от ден на ден усилия и обич, с цел да бъде тяхното вино най-хубавото. Претендентите за купата „ занаятчия на виното ” ще се съревновават в три категории – алено вино, бяло и розе.
Всички искащи да се включат в обичайно оспорваната конкуренция би трябвало да дават проби от виното си до 13:00 ч. на 29.01.21 година в постройката на общинската администрация – Куклен, която се намираща на улица „ Александър Стамболийски ” №43, етаж 2, стая 205. Всяка бутилка би трябвало да е съпроводена с изложение на типа вино, сортът грозде, името на производителя и телефон за контакт.
 Какво ще стане с тялото ви, в случай че пиете чаша вино всеки ден? Какво ще стане с тялото ви, в случай че пиете чаша вино всеки ден?
Мнoгo хoрa ca убeдeни, чe винoтo в мaлки кoличecтвa e oтличeн нaчин зa прeдoтврaтявaнe нa cърдeчни зaбoлявaния. Прeдпoлaгa ce...
Победителите ще бъдат оповестени на празника Трифон Зарезан, който се празнува на 01.02.21 година По традиция на същия ден от 10:30 ч. ще бъде отслужен церемониален водосвет и ще се зарежат лозята в масива край пътя за Куклен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР