Винаги сме вярвали в истинското правосъдие, но това правосъдие не

...
Винаги сме вярвали в истинското правосъдие, но това правосъдие не
Коментари Харесай

Политическите реакции след поискания имунитет на лидера на ГЕРБ

Винаги сме вярвали в същинското правораздаване, само че това правораздаване не би трябвало да е бухалка. Това сподели пред публицисти съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков , който тази вечерприсъства на митингите в София, които започнаха пред президентството. Коментарът му е в отговор на въпрос за поискания депутатски имунитет на Бойко Борисов, съобщи Дарик.

Петков съобщи, че протестиращите са гарантът, че България ще има европейско държавно управление, което ще направи промените, тъй че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези хора, които от заран до вечер се пробват да подслушват, да връщат старите системи обратно, да ни насочват към Евразия, да се пробват да споделят, че мирът в Европа е като си заврем главата под храстите, няма да стане, съобщи още Петков.

По-рано отдържавното обвиняване оповестиха, че Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Б.Б.- някогашен министър – ръководител и народен представител в 49-ото Народно заседание.

Единственият народен представител в настоящия парламент с тези букви, който е и някогашен министър председател, е Бойко Борисов - водач на ГЕРБ.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов прикани ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов самичък да се откаже от имунитета си . Това се показва в позиция на партия „ Възраждане “, изпратена до медиите.

От партията напомнят, че Костадинов самичък се е отказал от своя депутатски имунитет, с цел да може Прокуратурата да го проверява за изказванията, че е всявал суматоха, говорейки срещу противоепидемичните ограничения, налагани поради Коронавирус 19.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР