Винаги сме смятали, че мъжкият характер се оформя изцяло от

...
Винаги сме смятали, че мъжкият характер се оформя изцяло от
Коментари Харесай

Това са мъжете, които оставят трайни чувства

Винаги сме считали, че мъжкият темперамент се оформя напълно от хората, с които дружиш. Не всички оставят позитивен резултат върху теб, тъй като има и задоволително идиоти, които намразваш, само че знаеш, че техните уроци са задоволително значими, калявайки стоманен темперамент и железен пестник. Оформянето на характера при дамите е напълно друга бира. Всичко зависи от голям брой фактори, в това число кифлеенето. Малкото момиченце с книжката с приказки искаше да стане принцеса, а нейната най-хубава другарка с кабелна телевизия – принцеса. Това не е всичко, тъй като ти и останалите мъже в живота й, сте повода за нейното развиване. Запознай се с всички мъже, които носят отговорност за нейното битие.

Баща й
Бащите постоянно получават по-твърдото рамо на обществото, когато пожелаят да изоставен фамилията. Законът стои на страната на дамата и индивидът се разделя с всичко, без даже да й вземе въздуха (ако си спомняш „ Дами канят “). Бащите не са това, което виждаш от филмите в Холивуд, тъй като доста от тях остават вкъщи, борейки се с немотията и издържайки кафеджийския темперамент на майката, до момента в който тя е заета с махленските злословия и вечеринки. Бащите имат особена власт над дъщерята и подсигуряват надзор и защита. Повечето правят невероятна работа в този случай, борейки се с всички несгоди, само че сме изключително признателни на тези, които оставят диря в женската душeвност под формата на „ Daddy Isues “! Той е тиранинът, който пази принцесата от фолк ритмите и червилото във втори клас!

Брат й
Братята са нещо доста особено в женския свят, откакто могат да бъдат употребявани за мускули, защита и вероятно разискване на тематика „ Вие, мъжете! “. Знаем, че множеството каки с интерес следят развиването на братята (от всички гледни точки) и постоянно го употребяват за гоненето на досадни и влюбени хора от вкъщи. Може да е член от семейството, само че постоянно получава най-дебелата другарка от компанията й – причинност е!

Първият
Някои религии дават обещание девственици, а други отварят вратите към един по-различен свят на Durex, където момиченцата стопират да надуват балони. Има точни трима мъже, които тя няма да не помни. Половият живот не е съревнование, а маратон – присъединяване е най-важно. И въпреки всичко е хубаво да бъдеш оня, който дава старта, гарантирайки си място в „ Залата на славата “. СкъсАл си цветето, помирисал си розата й и си поставил кетчуп на кренвирша, честито!

Онзи, който спа с нея, само че не се обади
Не можем да повярваме, че към момента има дами, които имат вяра в любовта от пръв взор в iPhone-a, ключа от BMW-то и портфейла с месечната заплата, който повърхностно стои на масата в бара. Жените не са меркантелни, а просто имат око за красивите неща – грозните идват, когато не се обадиш, откакто се похвали на всичките си приятелки, че е забила заплашителен сладур! Така се ражда живата легенда – с женска ненавист и доста обети!

Онзи, който не спа с нея
Казват, че мъжете в никакъв случай не отхвърлят на жена, до момента в който не срещнат Искра Фидосова. Отказваме, дами, отхвърляме! Много постоянно сме подготвени да прецакаме съдружника в гащите, с цел да Ви покажем, че не сте безсмъртни и Мара Шепова Ви бие по-всички параграфи. Всеки път, когато откажеш на хубавица, отмъщаваш за всички, които тя е отрязала. Подобна жертва постоянно се поущрява с най-високата премия. Приготви се за кармичните разтърсвания и чакри, тъй като тя постоянно ще заспива в леглото с мисли като: „ Какво щеше да стане? “, „ Ами ако…? “.

Бившият
Признаваме, че една жена в никакъв случай не остава с един, по който да страда. Тук може да се образува цяла войска, а набирането на бойци несъмнено датира от детската градина – връзката е била мимолетна, тъй като единствено са се държали за ръчички. Бившите са особена тематика на размишления и пристрастености (подробен материал за тях), само че има един, който не се не помни. Той постоянно се ревизира от нея по всички обществени мрежи. Жените в никакъв случай не превъзмогват някой по-специален, с който са били обвързани повече от година. Времевият интервал основава възприятието за владеене и доста след раздялата, тя си го счита за благосъстоятелност. А щом разбере, че не си на линия в социалките, значи е сигурна, че към този момент правиш секс с някоя друга.

Изгнаникът в другарската зона
Към този изпитваме голямо страдание, само че и предпочитание за използване на обичаната хватка на Джони Кейдж – шпагат и удар в… сещаш се! Някои го назовават обич, а други считат, че е чиста нелепост. В международната история няма записана особеност, в която прислужникът да е съумял да мине принцесата, с цел да се качи на трона. В наши дни, прислужникът е всеки, който има вяра, че услугите и робството към дадената жена ще го трансфорат в същински рицар, който ще я качи на бяло магаре, с цел да тръгнат към залеза в посока Филиповци! Жените не не помнят своите плебеи и ги обгрижват с внимание, третирайки ги като крокодилите – хвърлят им малко месо (в този случай е внимание), с цел да плуват след тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР