Винаги сме подкрепяли свободното изразяване на различно мнение и винаги

...
Винаги сме подкрепяли свободното изразяване на различно мнение и винаги
Коментари Харесай

Червена боя по вратата на БСП – Пловдив

Винаги сме подкрепяли свободното изложение на друго мнение и постоянно сме отстоявали това право, само че остро се противопоставяме, когато методът на изложение наранява друга персона или унищожава непозната благосъстоятелност. В демократичната общественост правото на мнение е преди всичко, само че по какъв начин се назовава действие на персона, посредством което се разрушава непозната благосъстоятелност и то постройка, която има културна стойност за най-стария жив град в Европа. Това се споделя в позиция на пловдивските социалисти по отношение на следващата вандалска демонстрация против централата на столетницата в града.

В текста се акцентира, че на една от най-светлите дати за България и горделивост за всеки българин – 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и славянската словесност, за следващ път ставаме очевидци на вандалски дейности против постройката на Българската социалистическа партия в Пловдив.

Този срамен акт, който е деяние на страхливец, за жалост се трансформира в редовно непоносимо действие на разположение или лица против постройката на най-старата политическа партия в България.

Изразяването на мнение на човек с качулка посредством мятане на багра върху постройката на конкурент е акт на страхлива персона, която не може да застане с лицето си и ясно и цивилизовано да изрази своето мнение, допълват социалистите.

А да разрушаваш фасада на постройка, която е и с културна стойност за обичания на всички пловдивчани град, трансформира дееца в недостойна за града персона.

Българска социалистическа партия – Пловдив е подала сигнал до способените органи, като се надява тези вандалски дейности освен към посочената постройка, а и в целия град, да спрат.  Надяваме се лицето или лицата да бъдат открити, с цел да им бъде потърсена отговорност и да получат своето наказване с цялата мощ на закона, добавя ръководителят на столетницата в града под тепетата Иван Петков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР