Винаги гласувам, защото след това се чувствам на мястото си

...
Винаги гласувам, защото след това се чувствам на мястото си
Коментари Харесай

Камелия за изборите в живота си: Винаги гласувам

" Винаги гласоподавам, тъй като по-късно се усещам на мястото си да изисквам " - споделя Камелия в студиото на " Тази неделя ". Според певицата всеки би трябвало да си каже, че смяната зависи и от него.

" Така ще имаме една доста по-различна България " - е нейното мнение.

Родена в Чипровци, поради кариерата си, певицата обикаля разнообразни страни по света. Избира обаче да остане в България, тъй като " камъкът си тежи на мястото ".

" В България аз заставам Камелия такава, каквато се познавам, и каквато се сътворявам. Знам, че когато човек отстоява себе си, когато има мотивация и цел - всеки може нещо да промени. "

Камелия е един от първите реализатори, които вършат онлайн концерт по време на първия локдаун. Това се случва на десетия ден, а концертът й е гледан от над 2 милиона души.

„ След това нещата не изглеждаха към този момент толкоз шеговити. Не единствено аз прекосих ковида, моят другар Цветин влезе даже в болница. " - споделя тя за миналите дни.

Уточнява, че в персонален проект няма от какво да се оплаква, само че чисто професионално е доста обезпокоена: " Ние нямаме помощи, първи сме затваряни, а последни отваряни. "

Междувременно Камелия съумява да се включи и в фотосите на кино лентата. Там тя играе ролята на певица.

" Не бях взела участие в игрален филм. Ролята ми е дребна, само че основна. Създава обстановка, поради която по-късно се разпростират събитията. Мнението на екипа беше, че съм доста органична като актриса. "

Камелия още веднъж ще бъде един от треньорите в " ". Кастингите за шоуто към този момент започнаха. На хората, които към момента се двоумят дали да вземат участие, Камелия желае да каже:

" Това е златна опция да проявиш себе си пред такава огромна естрада. " Гласът на България " е най-професионалното музикално предаване в националния ефир на България. В последните години от там се зараждат звезди. У младите участници има доста необуздана сила. И при мен я има, само че тя към този момент е овладяна. Този опит е доста скъп за тях. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР