Вин Дизел беше забелязан да води дъщерята на покойния актьор

...
Вин Дизел беше забелязан да води дъщерята на покойния актьор
Коментари Харесай

Вин Дизел направи нещо значимо с дъщерята на Пол Уокър, което баща й би направил, ако беше жив-Снимки

Вин Дизел беше видян да води дъщерята на починалия артист и сътрудник Пол Уокър по пътеката при бъдещия й брачен партньор в трогателен миг. Дизел и Уокър бяха положителни другари, които се появиха дружно в няколко кино лентата „ Бързи и гневни “. И наподобява, че Дизел продължава да отбелязва връзката на починалия си другар, като се застъпва за щерка си, 22-годишния модел Медоу. Медоу се омъжи за колегата си, артиста Луис Торнтън-Алан, уединено в Доминиканската република по-рано този месец.

Уокър изрази, че не са могли да се надяват на нещо по-прекрасно и персонално. И беше в действителност просто и неусложнено. Луис и тя схванаха тъкмо какво желаят през цялото време. Беше дребен празник. Всички танцуваха на плажа боси. За край на вечерта имаше грандиозни фойерверки и те пуснаха фенери в нощното небе.

Пол Уокър почина при автомобилна злополука на 30 ноември 2013 година на 40-годишна възраст.

Дъщеря му Медоу Рейн беше единствено на 15 години по това време. Вин Дизел и Пол Уокър бързо станаха другари и сътрудници в поредицата „ Бързи и гневни “

.

Съвсем неотдавна 54-годишният артист си спомни за артиста с трогателна обява в Instagram няколко дни по-късно, което щеше да бъде неговият 48-ми рожден ден. Дизел изрази възприятията си към Уокър в писмо, пишейки: „ Толкова доста да ти кажа… нормално бих споделил, че няма да повярваш по какъв начин прекарах рождения ти ден… само че със сигурното умозаключение знам, че си бил там с мен духом. ” Липсваш ми. Винаги.

На рождения му ден сътрудниците му го признаха, в това число Джордана Брустър, която изигра екранната му брачна половинка. Според Брустър всяка година тя има специфичен метод да го помни и да го чества на рождения му ден. И тя счита, че част от това, което е хубаво в това, че актьорите са дружно, е, че те го почитат и го ценят. Тя продължи, че на моменти към момента е сюрреалистично, че той не е измежду тях.

Медоу също изрази почитание към татко си на 48-ия му рожден ден, като показа трогателна ретроспекция от детството си с починалата звезда. Медоу озаглави фотографията: „ Честит рожден ден, баща, обичам те “.

 Вин Дизел към момента е доста обвързван със семейство Уокър. Той също по този начин дразнеше, че Медоу е във франчайза Бързи и гневни. „ Позволете ми единствено да кажа, че без да ви разгадавам всички секрети на Fast 10, нищо не е изключено “, сподели той.

Медоу, кръщелницата на артиста, също споделя, че е „ извънредно привързана “ към него. „ Тя е първият човек, който ми пожела Честит ден на бащата на Деня на бащата “, сподели той. „ Едно от най-хубавите неща е да я видя с децата си “, продължи Дизел. Когато я виждам по какъв начин си играе с Полин, това ме удря толкоз мощно, тъй като мога единствено да си показва какво вижда брат ми, когато вижда това. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР