Виктория Томова и нейната италианска партньорка на двойки Елизабета Кочарето

...
Виктория Томова и нейната италианска партньорка на двойки Елизабета Кочарето
Коментари Харесай

Виктория Томова приключи участието си на Уимбълдън и и на двойки

Виктория Томова и нейната италианска партньорка на двойки Елизабета Кочарето отпаднаха във втория кръг на Уимбълдън.

Те отстъпиха на №10 в схемата Никол Меличар-Мартинес от Съединени американски щати и левичарката Елън Перес от Австралия с 4:6, 4:6.

Българката и италианката позволиха пробив за 1:3 при сервис на Кочарето, която изпрати бекхенда си в навън. Те го върнаха на часа след двойна неточност на Меличар.Сетът завърши в десетия гейм, когато при сервис на Томова съперничките стигнаха до точка за продобиване на частта и я осъществиха слез воле в мрежата на 21-годишната италианка.

Виктория и Елизабета пробиха за 2:1 в идната част и затвърдиха след отличен сервис гейм на 27-годишната софиянка. Последва нов брейк за 4:1, пристигнал след печеливш ретур на Томова против Перес. Американката и австралийката върнаха единия пробив за 2:4. След това изравниха при сервис на българката, когато нейният форхенд излезе в навън. При 4:5 Кочарето сервираше за оставане в дуела, само че не съумя да се оправи със задачата.

Вики завоюва общо 88 000 английски лири преди облагането с налози. Тя записа най-хубавото си показване в шампионатите от Големия шлем, откакто игра втори кръг и на единично.

Следващата седмица тя ще играе на WTA 125 шампионата на червени кортове в Бостад, Швеция.

Българското наличие на Уимбълдън нататък ще се състои в присъединяване на Денислава Глушкова при девойките и съдийстването на линиите на Макси Вичева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР