Виктория Петрова реши най-накрая да повдигне завесата около личния си

...
Виктория Петрова реши най-накрая да повдигне завесата около личния си
Коментари Харесай

Виктория Петрова най-накрая повдигна завесата на...

Виктория Петрова реши най-сетне да повдигне завесата към персоналния си живот, който пази в безспорна загадка. Години наред водещата на новинарската емисия в bTV изрично отхвърля всевъзможни изяви, които не са свързани с работата ѝ. В нюзрума на медията половинката на Красен Кралев се употребява с имидж на Желязна лейди, само че признава, че има редица страсти, които ѝ тежат.

" Не мога да кажа за себе си, че съм супер мощна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, отчаяние - това ме прави тъжна. Не знам дали с такова усещане остават хората, че съм мощна, а по изключение някаква страст ме прави слаба. Наскоро детенце на два месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест - цироза. Тъжна история. Вади ме от равновесие ", споделя Виктория. Тя признава, че се е трансформирала в безспорен работохолик и не съжалява за това.

" Нито сама неистина себе си, нито съм заблудила някого, че е по този начин. Да си публицист и да не си предан на 100% - парадокс. Това е моят живот. Така съм си го избрала да бъде. Зарежда ме да работя. Не усещам отмалялост от ефира ", безапелационна е ТВ звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР