Виктория Кузманова и Явор Зейн, които тази година спечелиха риалитито

...
Виктория Кузманова и Явор Зейн, които тази година спечелиха риалитито
Коментари Харесай

Вики и Явор се ожениха след победата в „Един за друг”

Виктория Кузманова и Явор Зейн, които тази година завоюваха риалитито на Нова тв „ Един за различен ”, едвам дочакаха да излязат от шоуто и хукнаха да се женят. Двойката, която е изкарала цели 10 години и отгледала дете без брак, най-сетне е подписала публично. Пищната женитба обаче ще е през август, споделиха влюбените в изявление пред Гала.
Още когато влизаха в „ Един за различен ”, Вики и Явор признаха, че са били разграничени, тъй като той не желал повече деца след щерка им Кари. Двойката се събрала месец преди фотосите на „ Един за различен ”. Виктория попълнила на смешка бланката за кандидатстване в риалитито. Веднага й се обадили и споделили, че кастингите завършват след няколко дни и, в случай че в действителност с Явор считат да влизат в шоуто, би трябвало да са подготвени да реагират бързо. „ Не влязохме, с цел да победим безусловно, а поради тръпката ”, безапелационен е Явор. Той към този момент е взел участие в едно риалити – „ Сървайвър ” на Би Ти Ви през 2014 година, когато победи Ваня Джаферович. Тогава почувствал какъв адреналин носи да бъдеш в сходно шоу и че самичък не можеш да си доставиш такова чувство. Затова се навил с половинката му да влязат в ново премеждие.

Макар че на финала се окичиха с победа, пресните младоженци доста пъти бяха пред отпадане в „ Един за различен ”. Участието им не стартира обещаващо. До средата на сезона те постоянно бяха в дъното на класацията с доста изгубени игри. Затова огромна част от феновете бяха недоволни, когато на финала Вики и Явор завоюваха играта „ Четири сезона ”, която е последна и решаваща в шоуто. Тя е извънредно тежка и изисква доста добра физическа подготовка – нещо, с което само тази двойка можеше да се похвали, защото и Вики, и Явор са спортисти. Четирите двойки, които стигнаха до финала, трябваше да стоят прегърнати на клатеща се платформа, да държат тежък сак и да останат постоянни в адска жена, бурни ветрове, брулещи ги с хвърчащи изсъхнали листа, в мразовит дъжд и в отблъскващ мраз. Първи от надпреварата отпаднаха Габи и Десислав от Силистра, защото платформата им се разклати и те паднаха. Втори се отхвърлиха Артьом и Кристина от Бургас. Криси не устоя студа, на който бе подложена. Накрая, с изключение на Вики и Явор, на платформата си останаха Димана и Христо. За да усложнят играта, от шоуто накараха двойките да стоят освен прегърнати един от различен, само че и да се целунат и да продължат играта с долепени устни. Вики и Явор са със сходна височина, до момента в който Димана е доста по-ниска от Христо. Той се наведе с цел да я целуне, изгуби равновесие и двойката падна. Така Виктория и Явор завоюваха. 

Според феновете играта не е била почтена.

Много от тях нададоха писък, че Вики и Явор не са заслужили успеха си, тъй като присъединяване им не е било безапелационно от самото начало, а единствено на финала. Според тях Димана и Христо са били най-хубавите в риалитито, а финалната игра няма място в сходно съревнование, тъй като от една страна е прекомерно тежка, а от друга не потвърждава по никакъв метод дали двамата души са един за различен. Много хора считат, че Вики и Явор е трябвало най-малко да разделят премията си с вторите, с цел да бъде играта почтена. Те обаче си потеглиха с малко над 74 хиляди лв., които завоюваха от надпреварата. Каквото и да приказват хората, Вики и Явор излязоха от шоуто като спечелили и

сбъднаха фантазията на щерка си – да ги види публично женени
.

Двамата се срещат през обществените мрежи преди 10 години. По това време тя е адреналинка в шоуто на Нова тв „ Господари на ефира ”. До ден сегашен Явор твърди, че това е най-красивата адреналинка, която в миналото е танцувала в това предаване. Той стартира да й написа, само че тя не му обръща внимание, тъй като има връзка с различен. Един ден обаче се впечатлява от очите му на негова фотография. Започва да преглежда известията му и вижда, че той е бил извънредно настойчив, когато й е пишел. Макар че има другар, Виктория взема решение да отговори на Явор, а след известно време приема и поканата му да се срещнат онлайн. Очаква срещата да е същия ден или най-късно на идващия, само че той предлага да се видят чак след 5 дни. „ Бях ужасно ангажиран. Тренирах доста, учех испански, прибирах се у дома към 10 часа вечерта. Графикът ми беше свободен чак след 5 дни ”, изяснява през днешния ден Явор.

Първата им среща е в софийската зоологическа градина. „ Не пия, не вървя по кафета и взех решение, че би трябвало да е нещо по-различно, малко по-динамично и че зоологическата градина е положително място. Там можем да се разходим, да седнем, да пием кафе, животните са там – можем да ги обсъждаме и по този метод имаме тематики за диалог ”, изяснява избора си Явор. Виктория незабавно се навива на такава среща. Още тогава излиза наяве, че са един за различен. Пристигат с идентични коли и са облечени еднообразно – с дънки, бели блузи и бели маратонки. Нещата сред тях обаче не се развиват бързо. Заради тогавашния си другар Виктория дълго се колебае за връзките с Явор. И тъкмо когато най-сетне взима решение да бъде с него, той потегля за Камбоджа, с цел да взе участие в „ Сървайвър ”. Годината е 2014-а. Някои фенове помнят, че в риалитито Явор е имал заигравка с плувкиня на име Дамяна. Когато обаче се връща в България, той заживява с Виктория, която настойчиво е преследвал.

Година откакто се срещат, двамата стартират взаимния си живот. Още една година по-късно Вики е бременна. Дъщеря им през днешния ден е 7-годишна. Майката дълго се надявала на женитба, само че предложение за брак по този начин и не получила. Накрая се отхвърля от концепцията да бъде младоженка и стартира да желае второ дете. Явор в началото се съгласява, само че по-късно се отхвърля. Това е капката, която кара чашата на Вики да прелее. Тя му оповестява, че пътищата им се разделят, и го напуща.

„ Раздялата ни не беше грозна. Виждахме се всеки ден ”, спомня си през днешния ден Явор. Той неведнъж правел опити още веднъж да се събере с майката на детето си, която обаче била безапелационна в решението си да е сама. Това продължава до декември предходната година, когато дребната Кари написа писмо на Дядо Коледа с молба майка и татко й да се съберат още веднъж. Прочитайки го, Виктория омеква и приема Явор назад в живота си, писа " Уикенд ".

Участието в „ Един за различен ” сплотява двойката. Малко преди финала той предлага брак на своята половинка. Пада на колене пред нея по време на едно от тестванията в риалитито – на нестабилна платформа, която виси на 50 метра над земята. Виктория е толкоз изненадата и трогната от предлагането, че се разплаква и една съумява да му каже „ Да! ”.

В момента най-щастлива от връзката им е тяхната дъщеричка Кари. Тя с неспокойствие чака формалната сватбата на родителите си. А дали ще има второ дете в фамилията? Времето ще покаже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР