Виктория Капитонова спечели риалити шоуто „Ергенът”, но Виктор Стоянов не

...
Виктория Капитонова спечели риалити шоуто „Ергенът”, но Виктор Стоянов не
Коментари Харесай

Капитонова спечели Ергенът, но остана без годежен пръстен

Виктория Капитонова завоюва риалити шоуто „ Ергенът”, само че Виктор Стоянов не й подари годежния пръстен, който беше приготвил, видя Lupa.bg. Момъкът се оправда, че по този начин е решил, очевидно усещайки, че няма да се гаджоса с рускинята.

„ Виктория, заставам тук и без всякакво подозрение настоявам, че ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная в действителността! Затова, в символ на почитание, в символ на самопризнание, ще ти подаря последната роза в това премеждие. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предлагането ми да задълбочим възприятията си в действителния живот! “, бяха думите на Виктор, който прозвучаха като заучен сюжет, само че не и като слова на влюбен мъж.



„ Аз съм доста щастлива, към момента не мога да допускам. Имам възприятието, че сънувам, желая да се събудя! Искрено се надявам, че нашите страсти и връзки ще станат още по-красиви и забавни, когато сме към този момент на открито, и нямам самообладание това да се случи, с цел да мога да схвана по какъв начин всичко ще наподобява. Това е краят на нашето премеждие тук, само че откровено се надявам, че това е начало на нещо доста по-голямо, което на нас следва да ни се случи “ – показа Виктория.



`Искам да те опозная в действителността " - съобщи й мачото, а рускинята му отвърна " Стигааа... " - това провокира откровен смях измежду феновете на шоуто.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР