Виктория Капитонова определено доби още по-голяма слава с участието си

...
Виктория Капитонова определено доби още по-голяма слава с участието си
Коментари Харесай

Тиктокърка разнищи Виктория Капитонова, разкри как била заработила 200 бона с "краден курс"

Виктория Капитонова несъмнено доби още по-голяма популярност с присъединяване си в " Ергенът ". Рускинята се показа в светлина, която съгласно мнозина скапе позитивния имидж, който тя старатерно градеше през годините с работата си в обществените мрежи.

Известно е, че Капитонова е инфлуенсър, живее от години в България и организира курсове за насърчаване на Instagram, както и ритуали за пари. Родна тиктокърка обаче направи няколко видеа, в които твърди, че Виктория е спечелила над 200 хиляди лв. с изцяло краден курс.

Виж още: Ваканции, нов дом и още: Победителят в " Игри на волята " не стопира да глези Елица

Станислава, както се споделя TikTok звездата, споделя, че няколко девойки се свързали с нея персонално, с цел да опишат по какъв начин били станали жертви на " машинация и краден курс ". Те били изпратили безусловно цялата информация на Станислава за курсовете на Капитонова. 

" 232 индивида са се записали за стандарт услугата ѝ, която коства 500 лева Нека ви кажа от кое място идва този курс. Той идва от съветската инфлуенсърка Марго Савчук, която е създала истинския курк, който се назовава Instaboss. Разбратован е с доста години с бившето ѝ гадже Дани и голям екип то хора. Виктория няма потенциала да направи всичко това, като ментори от курса и лекции. Видях, че Виктория още веднъж събира хора за своето четвърто издание за своя напълно плагиатстван курс, само че евентуално ще тараши хората за повече пари... поради инфлацията. Хора, ценете си парите и напъните. Вижте истинския курс на Марго, който се създава с голям екип от хора ", споделя във виеото тук Станислава. Проста сметка обаче демонстрира, че 500 лв. от 232 индивида прави не 200 бона, а 116 хиляди лева

Виж още: Tattstoner се готви за Survivor с голо видео от спалнята и палава фотосесия

Станислава споделя, че Виктория я е била заплащвала със съд, само че за предходни нейни изявления в TikTok, които са били още веднъж ориентирани против рускинята. " Докато си очаквам призовката, или пък поканата за присъединяване при Жоро Игнатов, желая да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет ", моли Станислава. 

Капитонова е споделяла, че е била въодушевена от работата на други съветски инфлуенсъри и не е криела, че е взаимствала някои от концепциите си. Станислава обаче твърди, че Виктория не е цитирала точни имена. Тиктокърката твърди още, че курсът на Виктория е съвсем иденитичен с този на Марго. " Моят съвет е да следавте Марго, тъй като нейната работа щяла да ви научи на доста повече неща, споделя още Станислава.

Виж още: Богат или прочут? Симона захвърли сутиена и проговори за мъжете в живота си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР