Виктория и Валентина ще кръстосат черпаци за голямата награда. Николай

...
Виктория и Валентина ще кръстосат черпаци за голямата награда. Николай
Коментари Харесай

Женски финал в Hell’s Kitchen тази вечер

Виктория и Валентина ще кръстосат черпаци за огромната премия. Николай задържа черната си куртка за спомен

Предпоследната резервация в Hell’s Kitchen България приключи със златни черпаци за Виктория и Валентина, а Николай остана на трето място в сърцето на началник Ангелов. Виктория сподели на останалите Черни, че не е за подценяване още на дневното предизвикателство в кулинарното шоу на Нова телевизия.

През деня тримата финалисти готвиха свои авторски фюжън специалитети, като първо трябваше да решат кръстословицата на шанса. Николай изненада началник Ангелов със крайната си екстравагантност в чинията, до момента в който в ястието на Валентина си личеше внимателният ѝ почерк. Виктория „ натри носовете “ на конкуренцията с брилянтния си образец за обединение на усети и взе Николай със себе си на стрелбището.

На вечерната резервация тримата шефс се редуваха да водят кухнята, а началник Ангелов тества рамките на техните благоприятни условия с подмолните номера на началник Чилева и Дани Спартак, които готвиха един до друг с тях. Николай пръв застана отпред на Черните, само че заради поредните му пропуски готвенето стартира изначало под управлението на Валентина. С грешките, които минаха под немския радар на Валентина настъпи времето на Виктория, която издаде всички поръчки с минимални корекции. Златните черпаци, знак на кулинарен триумф, трансфораха дълго чакания женски край в действителност.

Кой ще стане новият първенец в кулинарното съревнование ще стане ясно довечера разберете в последния епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР