Виктория и българската делегация на Евровизия пристигнаха вчера в Ротердам,

...
Виктория и българската делегация на Евровизия пристигнаха вчера в Ротердам,
Коментари Харесай

Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021

Виктория и българската делегация на Евровизия дойдоха през вчерашния ден в Ротердам, където на 18-и, 20-и и 22-ри май ще се организира най-голямата музикална конкуренция в света. При кацането им на борда на Bulgaria Air прозвуча песента на България „ Growing Up is Getting Old”, която беше специфична изненада за Виктория.

Преди заминаването си за Ротердам, Виктория показа: „ Много се вълнувам, че след две години на усилена подготовка най-сетне сме в Ротердам. За цялата делегация предстоят две доста значими седмици. Затова още с идването в хотела ще се съберем с екипа, с който работим по театралното ми показване на Евровизия, с цел да продължим подготовка за състезанието. “



Още през днешния ден Виктория ще излезе на грандиозната сцена в залата Rotterdam Ahoy за първата си подготовка на Евровизия 2021. Певицата ще има общо 30 минути на сцената, с цел да извърши няколко пъти българската ария „ Growing Up is Getting Old”, като първите подготовки имат за цел да бъдат изчистени техническите елементи по осъществяването.

Виктория ще вземе присъединяване във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „ Growing Up is Getting Old”, а феновете в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я поддържат.



Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР