Виктория Георгиева Снимка: фейсбукВиктория Георгиева, фейсбукВ момента БНТ излъчва началото

...
Виктория Георгиева Снимка: фейсбукВиктория Георгиева, фейсбукВ момента БНТ излъчва началото
Коментари Харесай

Някой от върховете на властта се погрижи да свали документалния филм „Само защото бяха българи“

 Виктория Георгиева Снимка: фейсбук
Виктория Георгиева, фейсбук

В момента Българска национална телевизия излъчва началото на взаимното съвещание на държавните управления на България и РСМ.

Снощи смъкна планувания по стратегия документален филм „Само тъй като бяха българи“, в който се демонстрират изявленията и документи, свързани с всеобщото изтребване на българи от югославските управляващи в Македония. Очевидно е, че някой от върховете на властта се е погрижил това да се случи.

А пък един все по-често изявяващ се по медиите историк, по рождение българин, само че публично работещ към Скопски институт, нощес си разреши да напише, че филмът е: „една боза от истини, полуистини и откровени лъжи“. Паралелно с това се похвали, че с OFFNews „започва и поредност от изявления, отдадени на резултати от взаимния план с института“ – разбирайте – българска медия ще пропагандира за македонската позиция. Представяте ли си да се случи противоположното? В македонска медия? Не, нали… Прави сте, не може да се случи…

Позор си, „просто Киро“! Позорно беше да отидеш на крайници в Македония, позорно беше да приказваш за фашистки режим, позорно беше да не посетиш гроба на Гоце Делчев. Позорът продължи и тук – не заведе скъпия ти гостенин при паметника на Самуил, разрешил си си – персонално ти или посредством някой от антуража си да свалиш филм от програмата на публичната телевизия, а през днешния ден продължаваш нататък с измяната. Позор си!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР