Виктория Бекъм и нейното звездно семейство показаха подкрепата си за

...
Виктория Бекъм и нейното звездно семейство показаха подкрепата си за
Коментари Харесай

Как семейство Бекъм подкрепи Елтън Джон

Виктория Бекъм и нейното звездно семейство демонстрираха поддръжката си за фондацията за битка със СПИН на Елтън Джон, с който са близки другари повече от 25 години.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и по какъв начин някогашният футболист се появи на ревюто на брачната половинка си
Модният гаф на Дейвид Бекъм

Точно от него не го чакахме

Броени дни преди международния ден за битка със СПИН - 1 декември, цялата фамилия се облече с тениски от лимитирана серия, основана от Виктория Бекъм особено за тази цел.

С тениските се снимаха Виктория, брачният партньор ѝ Дейвид Бекъм и децата - Харпър (9 години), Бруклин (21), Ромео (18), Круз (15) и избраница на Бруклин - Никола Пелц, която е на 25.

Върху тениските е изобразена подписана полароидна фотография на Елтън Джон, който театралничи пред частен аероплан по време на турнето си в Съединени американски щати през 1974 година

Половината от средствата от продажбата на лимитираната серия тениски ще бъдат предоставени на фондацията на Джон за битка със СПИН.

Миналата седмица Виктория сподели тениските, като написа какъв брой се гордее, че ги е основала в поддръжка на Световния ден за битка със СПИН тази година, в съдействие с нейните скъпите другари Елтън Джон и Дейвид Фърниш.

Тя показва своята и тази на брачна половинка си Дейвид отдаденост към идеята: " И аз, и Дейвид Бекъм сме дългогодишни настойници на фондацията, а работата, която тя прави, е толкоз вдъхновяваща. "
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и финансовите им несгоди в стилния бизнес
Защо всички подлагат на критика Виктория Бекъм

Пош Спайс май не е права
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР