Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер.

...
Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер.
Коментари Харесай

Виктория Бекъм ни припомни за Spice Girls

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха занимателна караоке вечер. А някогашната Posh Spice ни изненадва с осъществяването си... И ни припомня за 97-ма и какво се въртеше в нощните заведения тогава.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и слънчевата им почивка в Маями
Плажните занимания на семейство Бекъм

Заедно е най-весело

" Stop " - шлагерът на емблематичната група Spice Girls, който след толкоз години още веднъж провокира еуфория измежду почитателите на Виктория в Instagram, където е качено.

Настоящата фешън икона хвана микрофона, заставайки в центъра на дансинга измежду приятелите си и се потопи в ритъма. На нейната музика.

Освен с вокалните си умения някогашната певица притегли погледите и с осъществяването на танцовите придвижвания от формалния видеоклип на парчето. Облеклото на Бекъм също бе под внимание, стилно както постоянно - черна рокля по тялото и черна къса жилетка.

В реалност видеото е оповестено от Дейвид Бекъм. " Караоке вечер с едната и единствена Posh Spice ", написа футболистът в обществената мрежа. " Само за теб, Дейвид ", му отвърна тя. Самата тя показа клипа като Story в персоналния си Instagram профил.

До в този момент постът има над 5,7 милиона гледания и над 5 хиляди коментара.
 Снимка 574440

Бившата поп звезда рядко извършва песни от Spice Girls. И до момента в който останалата част от групата, която се раздели през 2000 година, се събра още веднъж за турне във Англия и Ирландия през 2019 година, Бекъм не бе част от него. За последно тя взе участие с групата през 2012 година, когато излезе на сцената на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, написа Yahoo.

" Никога повече няма да го направя. Да вземам участие в Олимпийските игри беше невероятна чест. Горда съм, че го направих, горда съм, че съм британка ", споделя тя тогава пред Vanity Fair. И прибавя: " Това беше идеалният миг да кажа: " Това е ужасно. Благодаря на всички, само че не повече. Понякога би трябвало да разберете по кое време е време да напуснете празненството. "
 Виктория Бекъм, Мелани Браун и възроденото другарство на някогашните певици от Spice Girls
Колко близки са някогашните изпълнителки от Spice Girls

Вече нищо не може да застане сред тях

В момента Виктория е фокусирана напълно върху модата и развъждането на четирите си деца.

Бившите й колежки, обаче, не стопират с музиката. Миналата седмица Мелани Браун, известна като Scary Spice, съобщи, че групата възнамерява да започва турне в Австралия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР