Викторио Илиев се класира за четвъртфиналите на турнира от Световната

...
Викторио Илиев се класира за четвъртфиналите на турнира от Световната
Коментари Харесай

Викторио Илиев e на четвъртфинал на турнира от Световната купа по бокс в Будва

Викторио Илиев се класира за четвъртфиналите на шампионата от Световната купа за младежи в Будва, Черна гора. Националът ни в категория до 60 кг реализира впечатляваща победа над французина Сандро Спика. Родният гений обърна срещата, откакто изостана с 2:3 гласа след първия рунд. Той обаче сподели темперамент и бе безапелационен в идващите две елементи, с цел да вземе безапелационна победа с 5:0. В четвъртък Илиев ще срещне европейския първенец за юноши Махамадали Гасимзаде (Азербайджан).

Другият ни боксьор в първия ден на шампионата – Виктор Ламбев позволи проваляне. Той организира здрава борба, само че отстъпи с 0:5 на кубинеца Еспиноса Мануел в категория до 67 кг. Днес на кръга ще се качат още двама родни национали. Константин Костов ще боксира с Никита Симански (Молдова), а Димо Тониев ще играе с Махамадали Аширайев (Азербайджан). Срещите са в категория до 57 кг.

В четвъртък своето присъединяване ще стартира и Мирослав Димитров (75 кг), който ще срещне Адам Кръстович (Сърбия). Националният ни тим е воден от треньорите Борислав Бояджиев и Детелин Далаклиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР