Виктор Владов, които завърши на престижното второ място в немския

...
Виктор Владов, които завърши на престижното второ място в немския
Коментари Харесай

Владов и Искренов остават непобедени в група А на електронното първенство

Виктор Владов, които приключи на влиятелното второ място в немския шампионат по електронен баскетбол BBL Digital AllStar Day, игран на NBA2K21 този месец, остава непобеден и в квалификациите за избор на народен тим на България за присъединяване на международното състезание на ФИБА.

Геимърът нощес записа седма поредна победа в българското съревнование. Двубоят му с Александър Коешинов, извоюван от Владов със 100:78 точки, беше излъчен по телевизия „ Спортал “.

 Няма налично изложение.

Коешинов е играч по баскетбол, които играе в състава на Ямбол 2 в ББЛ А група, а предишния сезон беше играч на Черноморец Бургас в НБЛ. Тои е на 18 години и играе на позиция 4.

Съставите в квалификацията за народен тим на България бяха завършени след фентъзи драфт, в които всички участници поредно избираха състезатели от НБА. Владов беше с трети избор в драфта и в неговия отбор попадна ЛеБрон Джеимс, които беше и наи-резултатен в мача му с Коешинов.

След снощния дуели Владов остава едноличен водач в група А на шампионата, пред Ерик Искренов, които също няма загуба, само че е с мач по-малко. На трета позиция е Петър Кушев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР