Виктор Каров от Чепеларе, станал известен от риалити шоуто „Фермата“,

...
Виктор Каров от Чепеларе, станал известен от риалити шоуто „Фермата“,
Коментари Харесай

Виктор от Фермата осъден за 50 000 лева

Виктор Каров от Чепеларе, станал прочут от риалити шоуто „ Фермата “, е наказан да заплати близо 50 хиляди лв. на Министерството на защитата. Риалити героят ще би трябвало да връща парите на министерството за това, че не спазил 15-годишния си контракт като ученик на Висшето военноморско учебно заведение във Варна.

Окръжният съд в Смолян му наложи да възвърне средствата, които страната, в лицето на военното ведомство, е платила за образованието му.

26-годишният строителен бизнесмен не издържал на режима и подал предупреждение за овакантяване на военната работа единствено година откакто станал офицер. Виктор е служил на именитата фрегата „ Смели “, плавал е като монтьор за огромна танкерна компания. Като моряк, надалеч от вкъщи осъзнал, че неговият кей е Чепеларе. Днес е строителен механик и управлява дребната компания на татко си за сглобяеми дървени къщи.

Каров не оспорва предявения иск, само че оспорва размера на сумата. Според магистратите дългът на Виктор към министерството е 41 741,21 лева, както и рента за веселба 8 558,14 и 4 841,11 правосъдни разходи.

Решението не е дефинитивно и може да се апелира пред Пловдивския апелативен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР