Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукОрганизаторите на „протеста“ ГАZwithme са

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукОрганизаторите на „протеста“ ГАZwithme са
Коментари Харесай

Организаторите на „протеста“ ГАZwithme са ментараджии

  Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Организаторите на „протеста“ ГАZwithme са ментараджии. Цялото събитие е форма на градски булеварден цирк.
Нищо „спонтанно“ няма в това мероприятие.
Това е дело на градския комитет на неосоциалистическата партия „Да, България“, чието финансиране от частни донори и фондациите на Директива за птиците в Съединени американски щати са добре известни.
На процедура няма никаква разлика сред едно славянско сдружение, записано във Варна, обслужващо ползите на Русия, и едно Неправителствени организации, записано в София, което кльопа милиони годишно от АзаБГ.
Еднакви хора, с едни и същи напечатани на Драган Цанков плакати, с послания, измислени от прислужници, дежурни бравурни лозунги и елементаризъм на площада със сектанти, едни и същи, привикнали да бъдат обслужвани и да обслужват.
В търсене на истинското като че ли свикнахме с тях, а те са като паразитите – харесва им, когато свикнеш с наличието им.
Колкото и да се пънат по студиа и тв приемници, това ще си остане по този начин, донорите ще продължат да бъдат щастливи, всеки с вестниците си, бизнесите си, ползите си, а изпълнителите на политически мокри поръчки – кеширали, насмукани, задоволени и хепи.
Да си знаете.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР