ВиК-авария потопи под вода миналата вечер варненския булевард „Христо Смирненски“,

...
ВиК-авария потопи под вода миналата вечер варненския булевард „Христо Смирненски“,
Коментари Харесай

Авария превърна варненски булевард в плавателен канал

ВиК-авария потопи под вода предходната вечер варненския бул. „ Христо Смирненски “, написа "Монитор ". Според очевидци, водата е заляла даже тротоарите и прекосяването по булеварда е било мощно затруднено.

„ Водата тук-там преливаше над тротоарите, което отхвърли някои водачи да преминат с колите си “, разяснява Калоян Горанов.

Живеещите в региона споделят, че това не е непозната панорама за тях и в множеството случаи става дума за повреда на огромен тръбопровод на Околовръстния път.

Други използваха случая, с цел да упражняват остроумието си, като написаха, че „ Времето е топло. Сапун, хавлия, джапанки... И да не се оплаквате от високите цени на водата! “ „ Това е новия план за рафтинг маршрут от хлебозавода до „ Чаталджа “ твърдяха спортно настроените, а различен остроумец допусна, че може би „ Пробват новата вградена система за миене на улиците “.

Гостоприемен варненец влезе в ситуацията на останалите без вода перничани, поради пресъхването на язовир „ Студена “, като написа: „ Перник, къде сте? Идвайте! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР