Вижте цялото писмо на военните полицаи:Управителният съвет на Българска военнополицейска

...
Вижте цялото писмо на военните полицаи:Управителният съвет на Българска военнополицейска
Коментари Харесай

Писмо до президента, премиера и министъра: Военни полицаи искат човек от службата за директор

Вижте цялото писмо на военните служители на реда:

" Управителният съвет на Българска военнополицейска асоциация се обръща към Вас c зов за възобновяване на естествената работа на работа „ Военна полиция “. Вече четвърти месец службата е без титулярно управление. Предишното държавно управление бе почнало една акция за назначение на „ собствен човек “ за шеф на службата, външен за системата човек. Дори поради него трансформираха и Прaвилникa зa прилaгaнe нa Зaкoнa зa вoeннaтa полиция в чacттa му зa изиcквaниятa зa нaзнaчaвaнe нa шеф нa службата.

Призоваваме в къси периоди да бъде назначен шеф на работа „ Военна полиция “ и то от състава на Службата, а не както бяха решили предходните ръководещи.

Апелираме и за анулация на тази смяна в Правилника, с цел да не се позволяват непрофесионални назначения за в бъдеще.

Тази година работа „ Военна полиция “ ще означи своята 30-годишнина. Вярваме, че като виновни държавници, ще вземете най-правилното решение за тази конструкция, с цел да може тя да продължи да действа обикновено и без разтърсвания.

Време е опитите в службите за сигурност и публичен ред да приключат, а това не може да стане без Вашата кардинална позиция, която следим през последните седмица.

ОТ УС НА БВПА "

От синдикалната организация на Военна полиция също излязоха с писмо
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР