Вижте подробностиФеновете на българския футбол за пореден път демонстрираха омразата

...
Вижте подробностиФеновете на българския футбол за пореден път демонстрираха омразата
Коментари Харесай

ОТ МРЕЖАТА: Феновете пак се подиграха с Боби Михайлов във Фейсбука му

Вижте детайлности
Феновете на българския футбол за следващ път демонстрираха омразата си към президента на БФС Борислав Михайлов, който неотдавна има независима страница във Facebook, написа Боби се опита да се похвали с нова система за цифровизация във футболната централа, нещо което е наложително условие от ФИФА и не е никакво достижение.

В мненията под поста ентусиастите недвусмислено пишат, че чакат отдръпването на някогашния народен вратар като началник. Категоричното им мнение е, че той въобще не се оправя е би трябвало да освободи поста си. Някои от почитателите даже подиграват Михайлов.

" А посредством тази FIFA Connect за следене, ще можем ли да те следим и теб в коя механа си?????......носеща след себе си информация и цялостната ти история ", пита консуматор с името Ivo Krystev.

" Срам и срам си ти! Капка морал нямаш ли, с цел да схванеш, че всички желаеме да се махаш?!?! Само ти, оня с овчарската шапка и нагаждачите още те харесват! Сам си направи по този начин, от почитан футболист в този момент да си най-мразеният началник! Срам и срам си ти! ", написа му Александър Костадинов.

" Браво, Борислав. Направи задоволително за футбола. Хайде бягай да почиваш ", приканва го Deyan Adamov.

" Оставете и някой лев за облекла на Лечков, че индивида е безпаричен и да не наподобява все едно е тръгнал за риба ", написа Хрисимир Тодоров. Още по-краен е Plamen Shalapatov: " Мукет ефенди има единствено едно само потребно за Бг футбола деяние, което да интегрираш- ОСТАВКА на целия изпълком на футболния съюз!!!!! "
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР