Вижте подробности Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед през януари,

...
Вижте подробности Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед през януари,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо си тръгва от Манчестър Юнайтед

Вижте детайлности
Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед през януари, твърди “Телеграф ”. Според британското издание мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг е преосмислил позицията си и ще даде “зелена светлина ” за раздялата с 37-годишния нападател.

В първите си дни на “Олд Трафорд ” Тен Хаг беше безапелационен, че желае Роналдо да остане в състава, макар явното предпочитание на португалеца да си тръгне. Той се надяваше да подпише с клуб, който взе участие в Шампионската лига, само че единствената действителна оферта е пристигнала от саудитския Ал-Хилал.

Тен Хаг постоянно е доста деликатен, когато дава отговор на въпроси, свързани с Роналдо, и акцентира неговата значимост за отбора. В същото време, ветеранът стартира като титуляр единствено в един от седемте мача в Премиър лийг (загубата от Брентфорд с 0:4), а единственият му гол във всички шампионати е от дузпа против молдовския Шериф в Лига Европа. Кристиано изгледа от пейката провалянето с 3:6 от Манчестър Сити през уикенда, а Тен Хаг изясни, че не го е пуснал в игра от почитание към славната му кариера. Бившият съотборник на Роналдо - Рой Кийн, обаче изрази напълно друго мнение. Според ирландеца е обидно един от най-великите футболисти в историята да бъде държан принудително в клуба и в същото време на него да не се разчита.

Роналдо се надява да се показа на висота на Мондиал 2022 в Катар и да си уреди трансфер в някой от водещите тимове на Стария континент. За разлика от лятото, този път управлението на Манчестър Юнайтед няма да попречва желанието му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР