Вижте кои са любимите подвизи, фантазии и ерогенни зони на

...
Вижте кои са любимите подвизи, фантазии и ерогенни зони на
Коментари Харесай

Любимите секс подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия

Вижте кои са обичаните подвизи, мечти и ерогенни зони на всяка зодия, както за дамите, по този начин и за мъжете:

ОВЕН

Страстният Овен обожава тръпката от преследването

Когато приказваме за полови подвизи, Овенът би могъл да се трансформира в истински тигър. Той извънредно си пада по „ ловуването “ и е блажен с невероятна устойчивост. Не се тормози да опитва сред чаршафите, тъй че търси разкрепостен сътрудник. Трябва да му се даде опция да доставя наслаждение, с цел да не избяга. Със сигурност той е преобладаващ в спалнята и до момента в който еротиката е значима, връзката на духовно ниво също е от голяма важност. Овенът има потребност да усеща сигурност в половата си връзка, тъй като в противоположен случай ревността го влудява, и то не в положителния смисъл.

Жената ОВЕН

При съществен знак като Овена няма място за срам. Жената Овен подхваща дейности и господства... даже полово. Взима това, което желае, и то когато го желае. Мрази да чува изречения от вида „ благо, не тук... родителите ми се хранят в прилежащата стая... “ или „ не можеш ли да изчакаш, до момента в който излезем от колата. “ Планетата Марс, която я ръководи, просто е нетърпелива да чака.

Мъжът ОВЕН

Това е мъжът, с който се сблъскваш в някой клуб... и по някакво необичайно стичане на събитията малко по-късно се озоваваш в жилището му. Той приказва бързо и май като цяло си пада по БЪРЗИТЕ неща... Мъжът Овен е типичният „ ловджия “. Имайте поради, че в случай че опитате да измененията хода на събитията и застрашите свободата му с позвънявания и флирт офанзиви... ще се уплаши и най-вероятно ще избяга! Любимата му поза е „ кучешката “. Ерогенни зони - лицето и... мозъкът. Любимата му фикция:
желае му се да „ се означи “ още на първа среща.

ТЕЛЕЦ

Страстен ухажор се крие в този твърдоглавец

Телецът е обаятелен частично с помощта на любовта си към красивите неща. Късметлиите, които са имали достойнството да се доберат до леглото на Телец, могат сигурно да заявят, че най-прекрасното е прикрито от очите. Когато го опознаеш, Телецът е прочувствен ухажор, който си пада по бавните чувствени наслаждения. Обича да довършва дългите дни и нощи, които прекарва сред чаршафите, с диалози, мечти, съблазняване, даже готварски умения. Висшата му цел е да основава прелестно въодушевление. Сексът постоянно е средство да се отпусне от по-практичните елементи на живота си.

Жената ТЕЛЕЦ

Тя чака от колегата си да бъде благ и толерантен и да прави обич с нея като по учебник. Харесва й да се усеща полово задоволена, само че не си пада по нетрадиционни подходи. Освен това дамата Телец е много взискателна и постоянно безусловно изпива силите на сътрудниците си. Обожава френската обич. Най-добрите й секс сътрудници от зодиака са Овен, Стрелец, Скорпион и Лъв. Похотливата маневра, която би я възбудила извънредно: сътрудникът й да смуче пръстчетата на краката й един по един...

Мъжът ТЕЛЕЦ

Той е идеалният ухажор – сензитивен и виновен за възприятията на половинката си. Предпочита дейностите да се развиват постепенно и елементарно. Няма да се трансформира във ваш лидер към еротичното незнайно, само че всичко, което прави за вас сигурно ще бъде красиво. Точно това е мъжът, податлив на маратонски орални наслаждения. Ако желаете да му доставите неземно наслаждение, нежно и постепенно целувайте задната част на врата му - това е най-ерогенната му зона. Любимата му фикция: Телецът извънредно си пада по смучки и секс с непозната в асансьор.

БЛИЗНАЦИ

Трябва да намерите метод да поддържате интереса на любопитните Близнаци

Близнаците надалеч не са доста взискателни. Единственото, което желаят, е някой, който подтиква интелекта им. Естествено, за най-хубави сластни резултати разнообразието е извънредно значимо. Казано с други думи, сексът по бързата процедура на задната седалка е тъкмо това, от което имат потребност от време на време. Този знак е всестранно талантлив. Преди всичко обаче сексът е нравствен спорт за Близнаците. Всичко стартира в съзнанието им, с цел да доближи до всички останали елементи от тялото. Близнаците постоянно са в развой на търсене на идеалния полов сътрудник и съвършеното еротично преживяване. Когато някой ден съумеят да ги открият, те желаят всичко – да дават и получават, и са подготвени да подтикват по всевъзможни способи всички сетива като звукът и зрението са с приоритет. Близнаците желаят нещо друго и приключено.

Жената БЛИЗНАЦИ

Често се изявява като малко по-агресивна, само че това в никакъв случай не я е тормозило, тъй като единствените стандарти, на които се подчинява, са нейните лични. Главното й условие е сътрудникът й да успее да употребява времето си всъщност. Той би трябвало да бъде деликатен, тъй като във връзката си дамата Близнаци търси композиция от духовното и физическото плюс сантименталното и практичното. След секс желае да беседва с половинката си. Най-добрите секс съвпадения за нея са Стрелец, Лъв, Скорпион, Водолей, Везни и Овен. Любимата й играчка: вибраторът.

Мъжът БЛИЗНАЦИ

Харесва му да прави секс на ярко и пред огледалото. Може да способства за подобаващото въодушевление на безусловно всеки, тъй като знае тъкмо по какъв начин да провокира верните отговори. Френската обич не е измежду целите му, само че пък компенсира с други не по-малко занимателни предварителни маневри. Склонен е да бъде бърз и гневен, по-загрижен да задоволи личните си потребности, в сравнение с тези на партньорката си, само че за сметка на това се отнася съответно с някои много подценявани от множеството мъже сластни области. Може да каже на една жена тъкмо това, което желае да чуе. За да го възбудите повече от всяка друга, насочете устните и езика си леко нагоре по ръката му. Любимата му фикция: насочете ръцете му към най-горещите точки по тялото ви.

РАК

Превърнете се в идеалната половинка за грижовния Рак

Както всичко в техния живот, половият конфликт с Раците прилича муден танц. Ако уцелиш верните придвижвания обаче, можеш да поведеш Рака на сластно танго. Емоционалната мощ, която изпълва Рака, постоянно се демонстрира като серия нажежени мечти, от време на време даже сластни акробатики. И в двата случая е чисто наслаждение и за двамата сътрудници. Освен това Ракът е супер подсъзнателен знак и съвсем постоянно предусеща желанията на колегата си. Това трансформира срещата сред чаршафите с тях в един добре уравновесен съюз. Женската страна на Рака постоянно може да бъде видяна в спалнята, което в превод значи, че Раците обичат да вършат обич. Добрата вест е, че също така са много възприемчиви възпитаници. За Рака сексът с изключение на обич от време на време значи подхранващите я аспекти (дом, сърце), тъй че всеки, който има предпочитание да провокира дълбоката потребност от сигурност на този знак, би трябвало да го обсипе с чувствени наслаждения. Като се има поради, че е воден знак, много елементарно се предава при предложение за секс на плажа или в морето.

Жената РАК

Никога не би направила първата крачка, само че може да бъде доста добра в леглото, тъй като е способна на супер интензивна страст. Отговаря на пристрастеността с толкоз доста плам, че освен се допира до сърцето на мъжа, само че и го подтиква да показва допустимо най-хубавото си показване. От друга страна, за нищо на света не би се лишила от соловия секс. Любимата й поза: излегната по стомах, до момента в който сътрудникът й прониква откъм гърба. Най-добрите секс съвпадения за нея: Телец, Лъв, Дева, Скорпион и Риби.

Мъжът РАК

Най-изненадващата полова техника, на която е кадърен: секс без ръце. Има потребност от непрекъснато окуражаване и стига да го получи, се трансформира в бога на насладата. Търпелив и нападателен е, тъй че постоянно стартира сластните си занимания отвън леглото, харесва му да бъде командван и е истински занаятчия, що се отнася до стимулацията с ръце. Ерогенни зони - гърдите, подгръдната област.
Любимата му фикция: кухненски секс...

ЛЪВ

Изгладете гривата на енергичния Лъв

Както подхожда на един огнен знак, при подобаващи условия Лъвът излъчва пристрастеност. Преди всичко желае деяние. Когато някой прави обич с него (бавно и чувствено), се усеща толкоз поласкан, че доближава даже до положение на възторг. Това е и методът да откриете супер уверения ухажор у Лъва. Лъвът се побърква от наслаждение, когато усеща удивление у колегата си и, естествено, не пропуща да показва с дейности какъв брой извънредно доста значат комплиментите за него. Обожава съблазняването и любовната предигра, а вярно сложено наоколо огледало, също не би било по никакъв начин неприятна концепция.

Жената ЛЪВ

Много поддържана, буйна, съблазнителна и мързелива! Независимо какво желае, дамата Лъв безусловно постоянно го реализира. В спалнята е същинска лъвица и сигурно в „ черното й тефтерче “ има хора с белези, които могат да го потвърдят. Нуждата й да се демонстрира оправдава желанието й да е от горната страна, с цел да може сътрудникът й да се любува на хубостта и извивките на тялото ти. Най-добрите секс сътрудници за дамата Лъв са Везни, Скорпион, Стрелец и Овен. Гардеробът й е цялостен с палави и супер изрязани гащички и сутиени...

Мъжът ЛЪВ

Просто не обръща внимание на разпоредбите и традициите. Едно значимо предписание за него, което се постанова да запомните: НИКОГА не го нервира. Издръжливостта му е забележителна, а половият му вкус неотслабващ. Харесва дамите, с които прави секс, да бъдат в „ подчинена “ позиция, а оралният секс му подхожда, единствено когато е в ролята на адресат... Обожава партньорката му да показва какъв брой доста й харесва да го прави. Ерогенна зона: гърбът. Любимата му фикция: съвсем всички представители на зодията обожават вниманието, обичат да са център на внимание и в множеството случаи в действителност се разтапят, когато сътрудникът им прави безусловно цялата работа.

ДЕВА

Възползвайте се от тлеещата страст, криеща се у нежната Дева

Толкова постоянно тръпката от секса се крие в детайлите, а Девата е занаятчия на значимите дребни жестове. Девата е въплъщение на перфекциониста в спалнята: някой, който не би пропуснал нито една детайлност. Девата постоянно приключва това, което е почнала, а супер уютната й спалня е обзаведена като в фантазиите ти с изискан усет и жанр. Услужливата Дева е повече от щастлива да бъде всичко, което желае сътрудникът й. Ако съумеете да предизвикате чувствената страна на Девата, премията ще бъде необикновено освободено премеждие. Хубавата осанка прикрива дивата й природа, а фантазиите й са изпълнени с доста еротика. Този, който успее да се допре до тези полови наслаждения посредством изобретателно съблазняване пък, ще бъде щастливо и окончателно обаян от очарованието й...

Жената ДЕВА

Тя не си прави илюзии на тематика секс и й се желае всички да осъзнаваха, че не е най-съществен. Пада си по мъже, които биха изчакали взаимоотношенията ви да се развият досега, в който сексът е неминуем. Пада си по мастурбацията по двойки и не би отказала напълно леко наказване. Грацията и скромността й са извънредно възбуждащи. За нея съвсем няма секрети в удоволствието на колегата и май груповите осъществявания напълно не са табу. Най-добрите секс съвпадения за дамата Дева са Телец, Близнаци, Рак и Водолей.

Мъжът ДЕВА

Прекалено свенлив е, с цел да поеме самодейността, само че когато пристигна моментът, го накарайте да си донесе пижама, такъми за бръснене и четка за зъби, тъй като ви чака истински сластен маратон. Обича да приказва за желанията ви и това е методът му да доближи до верните еротични отговори. Не очаквайте необикновено въображение, само че пък бъдете сигурна, че се труди интензивно и е отворен към нови и ексцентрични оферти. Тайният му живот: елементарно може да се поддаде на пристрастяване към порнографията. Ерогенна зона - дупето. Любимата му фикция:
по-голямата част от Девите са луди на тематика непорочност, напряко фанатици... Така че не е толкоз изненадващо, че една от обичаните му полови мечти е взаимно взимане на душ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР