Вижте какво вещаят звездите за новата седмица според хороскопа на

...
Вижте какво вещаят звездите за новата седмица според хороскопа на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за новата седмица съгласно хороскопа на Алена
Овен
Ще започнете седмицата, цялостни с възторг. Ще сте изключително дейни и ще изпитвате нужда да вложите силата си в нещо – в труд, в спорт или в преследването на персонална цел. Бездействието няма да ви се отрази добре. Ще свършите в действителност добра работа, в случай че съумеете да се концентрирате върху съответни задания и не се разпилявате в доста направления.

Телец
През дадения интервал ще е напълно в реда на нещата, в случай че се вглъбите в себе си или по-често се отдавате на размисли. Дори на най-социално настроените измежду вас може да им липсва предпочитание за излизане и диалози. Не се тревожете – ситуацията е краткотрайно. Благодарение на това ще имате шанса да се насладите на личната си компания.

Близнаци
Събитията ще ви накарат да насочите вниманието си към въпроси, на които не сте обръщали внимание, по някаква причина са останали неизяснени или просто не сте подозирали за съществуването им. Може би ще излязат на повърхността усеща, които сте потискали, или ще се изправите още веднъж против някакъв дявол от предишното.

Рак
Налага се да прецените кое е най-важното за вас сега и точно в него да инвестирате силите, времето и парите си. В случай че в службата не ви ценят, няма никакъв смисъл да продължавате да вършиме опити да се потвърждавате пред управлението, а от това да страда здравето ви и околните ви хора.

Лъв
Възможно е да изпитвате усещанен за застой, що се отнася до служебните ви каузи и най-много до осъществяване на професионалните ви упоритости. Тези от вас, които не са удовлетворени от работата си или от позицията, която заемат, евентуално ще усетят въздействието най-силно. Най-лошото, което можете да извършите, е да прибързате в дейностите си.

Дева
През идната седмица настава време да си дадете глътка въздух и да презаредите батериите. Вие сами избирате по какъв начин да го извършите – като си останете у дома, като спортувате или като излизате по-често с другари. Да продължавате да живеете на бързи обороти и да поемате от ден на ден отговорности, ще ви подейства изтощително.

Везни
Ако сте от тези представители на знака, които през миналите седмици минаха през динамичен интервал, в този момент е време да се успокоито и да позволите на събитията да ви отведат там, докъдето трябваше да стигнете сами. Не летете прекомерно нависоко, не изисквайте всичко да се реши на мига и обръщайте по-голямо внимание на детайлностите, изключително в случай че става дума за финанси.

Скорпион
В първите дни на май акцентът ще е подложен върху взаимоотношенията ви – и персоналните, и деловите. Ще имате чувството, че събитията не зависят от вас, а по-скоро от колегата ви или от други хора, с които поддържате тесни връзки. Може да научите вест, която да ви накара да видите индивида до себе си в друга светлина, или да чуете неща, които до този миг не са ви били известни.

Стрелец
Ще започнете седмицата, изпълнени с възторг – ще имате доста сила и ще желаете да я оползотворите. За да се случи това обаче, ще е потребно да се съсредоточавате върху значимите неща и да не се разпилявате. Ако се пробвате да огреете на няколко места по едно и също време или да се нагърбите с доста задължения, най-вероятно ще се претоварите или ще пропуснете нещо значимо.

Козирог
Сега не е удачно да стартирате нещо ново, само че пък интервалът е превъзходен да се освободите от остарялото. Може да се заемете с тази задача още в понеделник – почистете дома си, изхвърлете ненужното, внесете ред в работното си пространство. Каквото не сте съумели да подредите и да довършите, в този момент е моментът да го сторите.

Водолей
Основната рекомендация към вас през идната седмица е да мислите малко по-практично и да не летите в облаците. Каквито и проекти да имате, няма да съумеете да ги реализирате, в случай че не извършите вярна преценка с какви запаси разполагате – пари, личностни качества, контакти и други. Периодът е превъзходен да изхвърлите ненужните движимости и да си освободите пространство.

Риби
Възможно е да изпитвате прочут дискомфорт поради зародили различия с сътрудници или други проблеми на работното място. Ще бъдете по-войнствено настроени, в сравнение с нормално, и ще ви е мъчно да запазвате хладнокръвие. Ще се дразните и няма да ви се желае да се примирите с нечие държание. Може би ще се почувствате по-добре, в случай че вместо да водите непотребни борби, насочите силата си в нещо, което е значимо за вас.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР