Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена.Овен

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена.Овен
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена за 10-16 септември

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена.

Овен
Ще се наложи да забавите темпото и да обърнете внимание на някои неща, които сте пропуснали, не сте догледали или не сте завършили. Това, че ще срещате спънки, не значи, че сте на неверен път, а е опция да се върнете малко обратно, да извършите нужните корекции, в случай че е належащо, и да подобрите това, което сте основали досега. За да предотвратите някои проблеми в работата, бъдете по-старателни, довършвайте започнатото и не правете нищо през просото, с цел да не изпитате на гърба си следствията от приказката „ Бързата работа – позор за майстора “. Грижете се повече за здравето си – вероятни са неразположения.

Телец
Вашата дарба да проявявате самообладание и да преследвате настойчиво задачите си ще ви бъде изключително нужна, защото е допустимо да се натъкнете на трудности и желанията ви да се осъществят по-бавно. През първите дни на интервала може да има известно напрежение сред вас и половинката ви, като ябълката на раздора ще бъде въпрос, обвързван с парите, децата или фамилните взаимоотношения. В никакъв случай не взимайте крайни решения и не правете на инат. Бъдете по-пестеливи в обвиняванията и нападките – въпросът ще търпи развиване, тъй че си дайте време за размисъл. Във вторник или сряда ще научите нещо, което ще ви изненада.

Близнаци
Предстоят ви провокации, само че би трябвало да стиснете зъби и да издържите – първоначално ще ви е мъчно, само че след това малко по малко нещата ще идват по местата си, а към края на интервала доста от вас ще изпитат осезаемо облекчение. Възможно е да се чувствате по-изнервени, да ви тормози някаква алтернатива или, в случай че сте обвързани, обичаният човек да ви ядосва повече. Може да изпитате мощна нужда да извършите нещо, с цел да избягате от сложна обстановка. Внимавайте обаче – има огромна възможност да действате под въздействие на афект и да попаднете в още по-голям безпорядък. Каквото и да се върти в главата ви, по-добре не правете нищо тъкмо в този момент.

Рак
Макар че несъмнено няма да ви бъде елементарно, пробвайте се да не се поддавате на неразбираеми интуиции и голословни подозрения, защото те може да ви тласнат в неправилна посока. Около 12-13 септември информацията, която ще получавате, ще бъде много подвеждаща, тъй че не си правете заключения, като се опирате на нея. В тези дни не подписвайте контракти и не сключвайте значими покупко-продажби, защото има риск да пропуснете нещо. Ако въпреки всичко се постанова, четете деликатно всичко – в това число текстовете с малък шрифт, и уточнявайте детайлности в изискванията, с цел да намалите риска от неточности. На 15 и 16 септември ще бъдете по-емоционални.

Лъв
Опитайте се да проявявате по-голямо самообладание и не изисквайте нещата да се случват на момента, с цел да не си създадете проблеми с близки хора и настоятелен сътрудници. Започнете ли да настоявате прекомерно, просто ще получите отвод. Може би ще обвинявате другите, само че в действителност казусът няма да бъде в тях, а във важето предпочитание да се наложите и в упованията ви. Възможно е тонусът ви да е намален и да ви липсва предпочитание за срещи и занимания. Използвайте интервала, с цел да останете повече време вкъщи и с цел да се погрижите за нещата, които сте изоставили. Не се насилвайте да живеете и работите на цялостни обороти.

Дева
Не е изключено държанието ви да претърпи поврат, да се появи изненадваща нова опция в работата или да срещнете човек, който ще играе значима роля в живота ви. Не очаквайте обаче, че пътят ви ще бъде затрупан с цветя и рози – при някои от вас измененията и осъзнаванията ще са предхождани от съмнения и алтернативи. В първите дни на интервала бъдете изключително деликатни в думите и дейностите си – може да реагирате извънредно или да деянията тъмната си страна в някаква обстановка. Каквото и да се случва, слагайте си спирачки. Периодът е добър за материалното ви състояние. През всичките 7 дни ще се радвате на финансов комфорт.

Везни
Дори да сте в застой и нещата да не се получават както желаете, не изпадайте в самосъжаление. Имайте още малко самообладание, скоро и на вашата улица ще изгрее слънце. Не е уместно да стартирате нови планове – през октомври изискванията за това ще бъдат по-добри. Ако си изгърмите патроните в този момент, евентуално ще съжалявате. Използвайте идните 7 дни за подготовка и обмисляне, а съответните дейности отложете за след 30 септември. Що се отнася до любовта, ще имате огромно предпочитание за непосредственост и ще бъдете доброжелателни, тъй че интервалът е прекомерно удобен за романтика. Удоволствие ще ви носи и общуването с другари.

Скорпион
Периодът ще е плодороден за създателите от зодията – те ще съумеят да се посветят напълно на заниманията си и да черпят хрумвания от прочувствените си прекарвания. Може да завършат нещо, над което работят, или да намерят съидейници, които да им оказват помощ в реализацията. Някои представители на знака ще задълбаят в драми и проблеми, а нищо чудно и да се пристрастят към нещо. Реакциите им ще бъдат толкоз непредвидими, че ще изненадат себе си. В неделя и четвъртък са вероятни облаги от тото или лотарийни игри. Който желае да опита шанса си, дано го стори, само че да залага с дребни суми.

Стрелец
Вниманието на доста от вас ще бъде ориентирано към кариерата и опциите за развиване. Условията са удобни, само че е добре да спазвате следните рекомендации: мислете повече, преди да действате, намалете темпото и бъдете по-старателни. Ако очаквате бързи резултати и поемате прекомерно огромни опасности, в това число финансови, има заплаха да сгрешите. Възможно е в някакъв миг да ви обзет подозрения, да се конфронтирате с някого или да изгубите посоката. Ще си създадете в допълнение напрежение, в случай че не изчакате обстановката да се обясни. Бъдете търпеливи и задръжте, до момента в който мъглата не се вдигне.

Козирог
Възможно е да сте разсеяни, да ви липсва сила, а също по този начин и физическото и прочувственото ви положение да не са изключително постоянни. Ще ви бъде мъчно да се контролирате, както сте привикнали да го вършиме, а и по-лесно ще ви изкарват от равновесие. Не се безпокойте – скоро ще ви стане по-леко и ще сте по-стабилни. Ако решите да си почивате или да пътувате, направете го – отдръпването от работа ще ви пристигна добре. Освен това се откажете от навика си да контролирате всичко, изключително хората към себе си – и събитията, и държанието на близките ще бъдат непредсказуеми, тъй че няма смисъл да храните прекомерно високи упования.

Водолей
Делата ви ще се развиват по-добре, в случай че гледате по-сериозно на работата, парите и здравето си. Обръщайте повече внимание на детайлите, а огромните цели и грандиозните проекти оставете за по-нататък – не е моментът да се разпростирате на необятно или да летите на високо. Ако в този момент сте по-разсеяни, има възможност по-късно да се връщате обратно и да оправяте следствията. Сферата, в която е нужно да сте най-внимателни, е финансовата. Въведете колкото е допустимо повече ред в нея – плащайте сметките си в точния момент, не взимайте заеми и в случай че има метод, върнете остарели отговорности. Не е удачно да вършиме рискови вложения.

Риби
Има възможност на моменти да сте по-разсеяни или да ви обзет терзания. Опитайте се да мислите по-практично и да решавате проблемите тук и в този момент, вместо да се страхувате за бъдещето. Ще би трябвало да се потрудите, с цел да въведете ред в делата си. Фокусът на вниманието при доста от вас ще са любовните взаимоотношения – още в първите дни на интервала половинката ви може да ви изненада по някакъв метод или вие сами да осъзнаете нещо, което касае връзката ви. Не е изключено и нова информация да стигне до вас, пробвайте се да я приемете като знак на ориста. Ще можете да разчитате на поддръжката на хората край вас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР