Вижте какво са ни подготвили звездите от 3 до 9

...
Вижте какво са ни подготвили звездите от 3 до 9
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Вижте какво са ни подготвили звездите от 3 до 9 октомври.

Астро-аспекти

На 7 октомври Меркурий тригон Плутон
На 8 октомври Плутон излиза от назадничавост
На 9 октомври Пълнолуние в 23:56ч в символ Овен

Луната през седмицата се движи през знаците –Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 3 (след 15:48ч), 4 (до 16:37ч), 5 (след17:15ч), 6, 7, 8 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3, 4, 5, 6, 7, 9 октомври

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

04.10. 06:50 - 04.10. 13:2206.10. 01:47 - 06.10. 15:4808.10. 14:12 - 08.10. 18:58

Овен – В началото на тази седмица вие сте решени и стимулирани да бъдете по-продуктивни, тъй че се заемете с тези планове, които отлагате отдавна. Готови сте да щурмувате всевъзможни порти, от време на време пренебрегвайки обстоятелството, че те не са заключени - просто се отварят на другата страна. Опитайте се да намерите компромисни разновидности. Вторник е вашият ден, тъй че зарежете всички подозрения и идете да завладеете света. Този ден е цялостен с благоприятни условия за вас: те са узрели като сочни круши и са подготвени да паднат право в ръцете ви, просто не би трябвало да се страхувате да разклатите дървото!

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете деликатни – 3, 9

Телец – През седмицата мнозина от вас могат да реализират огромни триумфи в разнообразни сфери на живота си. Вие се отличавате с самостоятелност на преценката и предпочитание за независимост при вземането на решения. Ще възприемате всеки напън извън с неприязън, заради което са вероятни спорове както на работното място, по този начин и вкъщи. В работата и в любовта звездите ви канят да бъдете малко по-смели. И даже малко нахални, в случай че се постанова. „ В любовта и на война, всички средства са разрешени! “

Благоприятни дни – 3, 7, 8
Бъдете деликатни – 4, 5
Близнаци – През тази седмица мнозина може да се покажат като бизнес акули или да станат образец за сътрудниците си, като ги изненадат с бизнес усет. Заредени сте с вътрешен огън, който притегля другите и разпалва душите им, а също така разпалва пристрастеностите на самите вас. Сезонът на Везните осветява вашия креативен дом, което ви прави сантиментални и ви тласка към себеизразяване. Подходете към новото и особеното с любознание. Ако нещо се обърка, може да е потребно да опитате нови способи.

Благоприятни дни – 4, 5, 9
Бъдете деликатни – 7, 8


Рак – Девизът през тази седмица, който би трябвало да следвате е: “Доверявайте се, само че проверявайте! “ Може просто да не забележите неприятното въодушевление на околните си и/или да нараните възприятията им. Ако почувствате нуждата да разклатите монотонността, началото на този интервал ви дава верния подтик: може да решите да опитате друга активност от нормално или да предприемете ново занимание. Ако пък сте в въодушевление за запознанства, може да опитате да го извършите непринудено с непредвиден човек.

Благоприятни дни – 6, 7, 8
Бъдете деликатни – 3, 9

Лъв – Склонни сте към нереални изводи, ненапълно откъснати от действителността или както се споделя, да вършиме от мухата слон. Запомнете: от време на време просто се нуждаем от взор извън, не се опасявайте да се отворите и поговорите пред другар. Следвайте потока на живота и не се изнервяйте. С цялата си благосклонност обаче не оставяйте настрани правилата си. Звездите ви приканват да се отнасяте към шегите на ориста с нотка подигравка, това ще помогне за поддържане на добър дух. Направете самочувствието и положителното въодушевление ваши спътници. Старайте се да постигнете душевна естетика.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни – 4, 5

Дева – Седмицата дава обещание да бъде сполучлива и продуктивна. Ще е особено за вас леко надменност, заради което рискувате да обидите добър човек. Ще имате освен нараснал заряд от сила и позитивизъм, само че и много шанс, тъй че доста неща ще ви се получават, както се споделя, в придвижване. Може да намерите непредвидени съдружници, които биха могли да ви оказват помощ в осъществяването на план, по който работите. Ще можете да спечелите всеки човек, от който се нуждаете. С приятната ви усмивка, блясъка в очите, топлият ви глас и вашият събеседник е обезоръжен и обуздан.

Благоприятни дни – 3
Бъдете деликатни – 7, 8

Везни – Ако желаете да постигнете задачата си, тогава би трябвало да действате: звездите ви оферират да изоставите заобиколните пътища. Помнете, че имате оптимални шансове за триумф, в случай че приказва искрено, гледате право в очите и не се колебаете да отбраните личното си мнение. И дано рискът от спорове се усилва - от време на време не може да се мине без тях. Ако сте уверени в това, което вършиме, не спирайте от боязън да не обидите някого. Тази седмица ви оказва помощ да отприщите креативната си страна и да изследвате нови граници. Вътрешният спор сред дълг и наслаждение може да бъде по-очевиден.

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете деликатни – 3, 9



Скорпион – Ако към този момент сте замислили нещо, тогава, както се споделя и самият демон няма да ви спре! На целеустремеността и решителността на представителите на този зодиакален знак може единствено да се завижда. Желанието ви обаче да вършиме всичко по собствен личен метод може да ви изиграе неприятна смешка. Преосмислете целите си: с обръщането на Меркурий в пряк ход и наличието на Венера и Слънцето в 12-я ви дом, е уместно време, което да прекарвате повече сами за преосмисляне и размисъл.

Благоприятни дни – 3, 7, 8
Бъдете деликатни – 4, 5

Стрелец – Слънце и Венера във Везни дават подтик на обществения ви живот, по този начин ще създадете нови връзки. Възможно е някое събитие да накара сърцето ви да бие по-бързо и ще се опитате да скриете вълнението си от другите. Ще се нуждаете от умения, които не сте употребявали отдавна: нещо или някой ще ви накара да покажете умения, които са непредвидени за другите. Отнасяйте се с схващане към грешките на другите, тъй като никой не е идеален. Търсете елементарни пътища в сложни обстановки, даже те да са малко по-дълги от тези, които водят напряко през бурените и тръните.

Благоприятни дни – 4, 5, 9
Бъдете деликатни – 7, 8

Козирог – Ще почувствате прилив на витална сила и ще почувствате същинско благополучие, щастието да сте тук и в този момент. Вие умеете да вдъхновявате и запалвате близките с хрумвания, да се превръщате в център на тежестта и единственото, от което се нуждаете за това, е просто да бъдете себе си. Обстоятелствата може да се опитат да пречупят морала ви, само че няма да имат подобен шанс! Звездите твърдят, че няма да се предадете без пердах и по тази причина ще може да отблъснете всевъзможни неволи.

Благоприятни дни – 6, 7, 8
Бъдете деликатни – 3, 9


Водолей – Звездите ви подканват да отворите очите си за зрелите проблеми и да ги изучавате със пристрастеността на естественик! Използвайте способността си за разбор и неизменност в търсенето на истината, до момента в който прекарвате всичките си решения през сърцето си. Вместо да се придържате към видимо недостижима цел, разделете процеса на дребни стъпки. Основната наклонност на седмицата при вас е желанието да се откъснете от грижите и суетенето. Насладете се на това, което имате, поканете посетители вкъщи си, заемете се с обичаното си занимание, посветете вечер на обичан човек.

Благоприятни дни – 9
Бъдете деликатни – 4, 5

Риби –Хороскопът ви приказва за изострено възприятие за правдивост, което ви е присъщо по принцип. През тази седмица някакво събитие или нечии думи могат да провокират огромен прочувствен отзив в душата ви. Това е моментът, в който да се опитате да се измъкнете от илюзиите и да стъпите още веднъж с краката си на земята. Трябва да признаете пред себе си, че всичко зависи единствено от вас, спрете да се надявате, че всичко ще се реши от единствено себе си и започнете да коригирате обстановката. Освободете се от своята неустановеност.

Благоприятни дни – 3
Бъдете деликатни – 7, 8
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР