Вижте и много други изгодни предложения за офис софтуер Функционалният и

...
Вижте и много други изгодни предложения за офис софтуер
Функционалният и
Коментари Харесай

Windows 10 Pro само за €12,60 в G2deal!

Вижте и доста други преференциални оферти за офис програмен продукт



Функционалният и добре работещ програмен продукт е основна причина за пълноценна и ефикасна работа освен в офиса, само че и вкъщи – изключително във време, когато от ден на ден хора по света минаха към отдалечен режим на работа, заради разразилата се пандемия от ковид.

Много консуматори към момента работят на компютри с остарели операционни системи като Windows 7 и офисни приложения, които са с изминал период на поддръжка и крият опасности за сигурността. Затова е време за обновяване, а предложенията на онлайн магазина G2deal са повече от завладяващи.

Не е загадка, че домашните консуматори постоянно са уплашени от високите цени на Windows и Office приложенията, които се явяват най-популярната композиция за работа на личен компютър. G2deal.com взема решение този проблем, като предлага закупуване на продуктови ключове за Windows, Microsoft Office и комбинации от тях на цени по джоба на всеки.

Купете преференциално Windows 10 и Office приложения

Лятната акция на G2deal към този момент стартира и от преференциалните цени могат да се възползват всички, които търсят Windows и Office програмен продукт, както и други известни стратегии, а също видео игри и карти за игри. Цените са атрактивни, а опциите за покупка оптимално улеснени – онлайн от компютри и мобилни устройства.

Офертите за продуктови ключове за разнороден програмен продукт са налични в този момент на понижени цени, а купувачите могат да се възползват от спомагателна отстъпка от 2 0% при потребление на промо код NW20. Най-търсеният артикул, несъмнено, е Windows 10 Pro:

Вниманието притеглят и други промоционални предложения:

Бързи доставки и обслужване

G2deal.com натъртва на качественото обслужване. След като извършите поръчката, доста бързо ще получите и стоката си непосредствено на вашия имейл. За всеки случай, проверете дали писмото не е попаднало в досието със спам. Преди да активирате продуктовия ключ, първо би трябвало да изтеглите мечтаната версия на системата, след което да я активирате с ключа, получен по имейл.

Що се отнася до заплащането, целесъобразният способ е PayPal, защото обработката на транзакцията се прави по-бързо. Ако зародят проблеми или въпроси, без значение от какво естество, екипът за обслужване на клиенти е разполагаем. Можете да се свържете с него на имейл адрес: [email protected].

Въпреки ниските цени, това са легални версии на софтуера – ключове, които нормално се продават с компютър. Подобна процедура за препродажба на софтуерни ключове е легализирана от Европейския съд.

платена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР