Виждам те КАТ-Варна Огромни задръствания са се образували по Аспаруховия мост

...
Виждам те КАТ-Варна
Огромни задръствания са се образували по Аспаруховия мост
Коментари Харесай

Ремонт предизвиква огромни задръствания по Аспарухов мост

 Виждам те КАТ-Варна Огромни тапи са се образували по Аспаруховия мост в посока центъра на града, научи Varna24.bg от споделени мнения и фотоси в групата " Виждам те КАТ-Варна ".  

По информация на очевидци в групата, усложнения трафик е поради иден ремонт в средата на моста, само че все още има сложени единствено знаци по пътното платно, които в избран сектор лимитират придвижването единствено в едната лента, а това провокира тапите и бави предвижването. 

Вероятно ремонтът, който следва, е след сигнали в обществената мрежа, че по моста има компрометирани сектори и две от фугите по оборудването са в окаяно положение, като това може да докара до произшествия.  

През юни тази година министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова разяснява за БНР, че главният ремонт на Аспаруховия мост би коствал 240 млн. лв.. Това касае подсилване, замяна на стоманобетонната плоча и асфалтовата настилка. За сходна реорганизация страната ще търси механизъм за целево финансиране, а в това време със съдействието на общината ще се ремонтират настоящо обособени сектори от пътните платна на оборудването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР