Виждам последователна подкрепа за Златен век от началото досега. Случаят

...
Виждам последователна подкрепа за Златен век от началото досега. Случаят
Коментари Харесай

Влади Калинов, ДНСК: Златен век има подкрепа от общината и държавата от началото на проекта през 1996 г.

Виждам поредна поддръжка за " Златен век " от началото до момента. Случаят със постройката стартира през далечната 1996 година, като от самото начало и общината, и страната са подкрепяли построяването й. Това сподели арх. Влади Калинов, началник на ДНСК, в студиото на " Тази заран " по.

Той е безапелационен, че градежът е спрян, тъй като разрешителното за него е до 11 януари 2020 година Според Калинов издаването на строителната площадка " тотално пренебрегва всички останали презаверки ", тъй като тя значи ново позволение за строителство. " Това разкриване се прави един път, а не два пъти ", споделя Калинов.

" Мнението на " Артекс " е, че срокът за довеждане докрай на плана е 10 година от започване на строителството и е избрана датата 11 януари 2020 година Това е в два или повече документа ", разяснява шефът на ДНСК. В същото време арх. Пламен Мирянов, който е притежател на " Артекс " разяснява, че разрешителното им е минимум до 2022 година " Имах няколко диалога с " Артекс " и не разбирам за какво те не изискат ново позволение за градеж ", добавя Калинов.

Той сподели още, че ще апелира решението на съда за прекъсване на възбраната за градеж на " Златен век ".

ДНСК е подала сигнал до прокуратурата за плаж " Смокиня " сподели арх. Влади Калинов. " Формално приказваме за преместваеми обекти на плаж " Смокиня - север ", единствено че аз персонално считам, че става въпрос за монтажно строителство ", сподели още Калинов.

По думите му сега отговорността е на основния проектант на Созопол. " Той можеше да каже на тези, които внасят плановете „този план не е за преместваемо оборудване ", разяснява архитектът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР