Виждали сме Пийт Дейвидсън с много красиви и известни жени

...
Виждали сме Пийт Дейвидсън с много красиви и известни жени
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън, фотосесията за списание Paper и признанията му за любовта

Виждали сме Пийт Дейвидсън с доста красиви и известни дами - като Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл и Кая Гербер. И просто няма по какъв начин да не сме се питали какво те намират в него.

И преди всичко изниква отговорът, че е занимателен (все отново е комедиант). В обществените мрежи постоянно разясняват, че очевидно има забележителни физически дадености в едни избрани елементи от тялото и по тази причина дамите го харесват. Именно с тези смешки кореспондира и последната фотосесия на Дейвидсън за списание Paper.

Тя несъмнено съумя да ни изненада, тъй като Пийт е показан като оживяла кукла Кен. С руса коса, нормалните си татуировки, само че и с акцент върху неналичието на полови признаци, присъща за пластмасовите кукли.

Ролята на " Депресираният Кен ", в която влиза Пийт, е в цялостен контрастност с необятната усмивка, с която сме привикнали да го виждаме. Но очевидно е прекомерно незадълбочено да съдим за него единствено от папарашките фотоси с красиви и известни дами.

Няма спор, те са луди по него. А най-вероятната причина за това откриваме с признанието му, че когато е с една жена, той се държи с нея като с принцеса. прави всичко допустимо и даже повече от това за това, с цел да я накара да се усеща специфична. И за него това е наложително.

Понякога обаче, когато дадеш прекомерно доста на един човек, той стартира да се усеща натоварен и стартира да се съмнява дали би могъл да понесе повече от това и да свикне за него.

Затова някои одобряват цялото това внимание за отблъскващо, споделя Пийт от персонален опит. И признава, че сходен процес на събитията го кара да се усеща зле, тъй като знае, че е направил всичко по силите си и все пак не се е получило. Но се е научил, че всичко, което правиш, би трябвало да бъде, тъй като искаш да го направиш, а не тъй като имаш избрани упования.

От предходни връзки Дейвидсън се е научил и да не има вяра единствено на празни думи, тъй като постоянно те не са задоволителни, а просто лъжовен и разочароващи. Научил се е, че и щом една връзка стане обществена, всички към този момент са срещу нея. Затова избира да пази персоналния си живот колкото се може повече в загадка.

Пийт не крие, че е човек, който обича да показва обществено възприятията си, да " облизва лицата " с своите обичани. Но се е научил към този момент да не го прави. За негово и тяхно положително. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР