виж галерията Във финална фаза навлиза проектът за изграждане на продължението

...
виж галерията
Във финална фаза навлиза проектът за изграждане на продължението
Коментари Харесай

Вижте докъде стигна изграждането на продължението на велоалеята до Сарафово“

виж галерията Във крайна фаза навлиза планът за създаване на продължението на велоалеята до " Сарафово ". Основната й част, от по този начин наречения паркинг " Адам и Ева " в края на Северен плаж до новия паркинг при бункера след солниците, се употребява няколко години интензивно от бургазлии и посетители на града. Спокойно може да се каже, че това е най-удобното трасе за любителско колоездене в Бургас, защото до него нямат достъп колите, а гледката е неповторима - от едната ти страна е морето, от другата Атанасовско езеро. Целта е то да се удължи и да стигне до красивото рибарско пристанище и самия квартал.

Изграждането на продължението на велоалеята се забави малко, защото е част от по-голям и комплициран план за брегоукрепване и преодоляване на свлачищните процеси по една огромна част от крайбрежието в посока " Сарафово ". И сега се работи интензивно по неговата реализация.

Продължението на велоалеята също ще бъде изпълнено с нова осветителна система, чиито канали към този момент се прокарват. По протежението й ще бъдат ситуирани комфортни пейки за отдих и удоволствие на гледката към морето.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР