виж галерията В четвърти епизод на вълнуващото семейно риалити Смени жената“

...
виж галерията
В четвърти епизод на вълнуващото семейно риалити Смени жената“
Коментари Харесай

Шокираща размяна! Чочо сменя жената, вижте кого ще води на онази каишка!

виж галерията В четвърти епизод на вълнуващото фамилно риалити " Смени дамата “ 2, който ще се излъчи на 21 март от 21 ч., феновете на bTV ще станат очевидци на трагичен конфликт на два свята и замяна на съпруги с житейска философия и разбирания за фамилните взаимоотношения в двете крайности. Силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка ще се впуснат във вълнуващия обществен опит и ще разменят  съпругите си за една седмица, с цел да тестват друг модел на живот. 20-годишната Ангела, която през лятото стана известна с това, че приятелят й Чочо я води съвсем на всички места вързана на каишка, ще заживее живота на Беатрис - мощно вярваща в Бог грижовна брачна половинка и майка на две деца.

Ангела и Чочо са извънредно разкрепостено семейство от Пловдив. Чочо води жена си на лъскава каишка, а Ангела обожава този обред, като това е метод да изразят огромната си обич. Ежедневието им е освободено от отговорности и всеки ден двамата се разсънват към 12 часа на обяд. Работят сезонно и всяка вечер излизат по заведения. Домакинската работа не е приоритет и е напълно в отговорностите на Ангела.

Беатрис и Марио Владимирови са семейство евангелисти от Перник, чиито морални ценности са в другата прекаленост. Те следват прецизно релиогиозните правила, като за тях чистотата на дома и душата са най-важното в живота. Молитвите преди хранене са наложителни, а религиозното образование на двете им деца е почнало още от първите дни след раждането им. Семейство Владимирови живеят непретенциозно и смирено, а най-голямото им благополучие са двете им дъщерички, едната, от които е едвам на 1 месец.

Размяната и за двете дами ще се окаже шокираща. Младата Ангела, чието всекидневие се заключава в мотаене денем и вървене по питейни заведения през нощта, ще би трябвало да се грижи за две дребни деца, ще споделя молитва всяка вечер преди хранене и ще чете Библията вместо приказки. Набожната Беатрис пък ще остане без думи, когато разбере, че каишката до входната врата не принадлежи на домашното куче, а на дамата, която би трябвало да замести.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР