виж галерията Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана,

...
виж галерията
Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана,
Коментари Харесай

Продължават спекулациите кой ще спечели Биг Брадър довечера

виж галерията Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана, Благой и Златка прекрачиха прага на най-известната Къща в България. След няколко прочувствени и не леки седмици, през днешния ден те ще изоставен Къщата на " Биг Брадър ", а последният излязъл ще бъде огромният победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Кой ще бъде това, ще решат феновете.

Тази вечер в отбрана на съквартирантите ще приказват едни от най-известните и обичани звезди на България. За Никита в студиото ще бъде Борислав, Андреа ще пази Благой и Златка, в поддръжка на Гъмов ще приказва Ваня Джаферович, Джулиана Гани ще бъде защитавана от Любо Дилов, а Влади Въргала ще пази гърба на Уош Министерски съвет.

Освен това, петимата финалисти ще изпълнят последната си задача за сезона - всеки от тях ще ни зарадва с музикално осъществяване. Всеки от тях ще изпее ария в дует с обичаните на цяла България Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела. Не пропускайте огромния край на Big Brother: Most Wanted 2018 довечера от 20:00 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР