виж галерията Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и един

...
виж галерията
Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и един
Коментари Харесай

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова предложи брак във Фермата

виж галерията Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и един от известните участници  във " Фермата: Съединение “ насочи вълнуващо любовно обръщение към своя сътрудник Веселин в своя видеодневник и направи първото предложение за брак в четвърти сезон на шоуто. " Веско, обичам те ужасно доста... Мечатя си да създадам семейство с теб, да имаме дечица, дом. Ти си най-голямата ми обич “, призна спортистката на своя другар в четвъртък вечер от ефира на bTV.

Задава се и първият елиминационен двубой в новия сезон на " Фермата “, който ще се излъчи тази неделя от 20 ч. по bTV. Росица от тима на емигрантите ще се изправи против богатата наследница Гергана от отбора на тукашните българи. Дотам се стигна след решение на фермера на седмицата - Георги да избере от двамата си ратаи точно емигрантката в Лондон да се състезава за оставане в шоуто. На специфична гала в лятната кухня от своя страна Росица реши, че неин конкурент на Арената тази неделя ще бъде богатата наследница Гергана, внучка на последния началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н военачалник Георги Милушев.   

" Гергана е пристигнала във " Фермата “, с цел да се потвърди, и аз ще й дам този късмет. И двете сме майки, разбрах, че мъчно е заченала детето си и е по-добре да си е при него “, разяснява Росица избора си на конкурент. Петък вечер двете дуелистки ще научат разпоредбите на 5-те борби, които им предстоят на Арената, а Росица ще получи помощ в подготовката си по история и Алманаха от спортната легенда и подстрекател в сезон 4 – Йордан Йовчев.

През последните няколко дни в четвъртата плантация участниците по традиция получиха и своите първи уроци по история, занаяти и обичайни традиции. Иван Кънчев от сдружението " Българска история “ им преподаде първия открит урок по родолюбие, който разпали остри разногласия сред фермерите по отношение на тезата на българомохамеданина Нури, че в България не е имало турско иго. Първата седмичната викторина с исторически въпроси беше извоювана от емигрантите, които удържаха втората си победа като тим.

Тази седмица колоритните баби от село Горно Драглище – баба Дешка, баба Данка и баба Янка се показаха на участниците и им раздадоха първите задания, свързани с  български обичаи и занаяти. По-късно фермерите вдъхнаха живот и на два ритуала, които старите българи са следвали по време на беритба, като с цел да изпълнят традицията мъжете в двата тима трябваше да изберат най-сръчната мома, най-обичаната от всички и тази, която най-скоро ще се ожени.  

Тази вечер от 21 ч. по bTV наставниците Бети и Ники за първи път ще правят оценка работата на участниците по дилемите в стопанството. Техните мнения ще засилят съревнованието сред тима на тукашните и този на емигрантите за това кои са по-способни и ще разпали нови разногласия сред участниците.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР