Виетнамският производител на електромобили VINFAST обяви, че в резултат на

...
Виетнамският производител на електромобили VINFAST обяви, че в резултат на
Коментари Харесай

ALEXA стъпва на борда на електромобилите VINFAST

Виетнамският производител на електрически автомобили VINFAST разгласи, че вследствие на реализирано съдействие с AMAZON, моделите VF 8 и VF 9 ще предложат на притежателите си и интеграция на виртуалния помощник Alexa.

Благодарение на консолидираното на Alexa на борда на VINFAST VF 8 и VF 9, потребителите ще могат да разчитат на гласови команди, след които да получават информация за настоящата прогноза, значими вести, пътна информация, работа с радио и навигационната система, както и повече от 130 000 разнообразни други отработени команди.

Интегрирането на Alexa в електрическите автомобили на VINFAST ще разреши също по този начин дистанционно управление на еко-система интелигентен дом, като ръководство на осветлението и отоплението на жилищното помещение, и ръководство на фунции на самите коли, като косвено осветяване, затопляне на седалките, климатизационни условия и други.

Електромобилите на VINFAST се оферират на цена от 40 700 щатски $, а от компанията към този момент са си сложили и извънредно амбициозна цел- построяването на напълно нов в Северна Каролина, в който ще бъдат вложени 2 млрд $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР