Вие стоите близо до вашите избиратели и знаете техните тревоги

...
Вие стоите близо до вашите избиратели и знаете техните тревоги
Коментари Харесай

Започнаха консултациите на президента с ДПС

Вие стоите покрай вашите гласоподаватели и знаете техните паники - от растящите цени, от продължаващата война и те не могат да бъдат решени единствено от една политическа мощ. Знаете какъв брой е значима ролята на политическите водачи за решенията, които се вземат, с цел да се работи в полза на всички български жители. Ние сме член на значими съюзи, чакаме още по-голяма поддръжка от там. Това съобщи президента Румен Радев при започване на консултациите с Движение за права и свободи.

Очакваме българските институции да работят по този начин, че да използваме всяка опция от нашето участие и да не разрешаваме България да остава в периферията на Европейски Съюз. Това значи да имаме по-единна външна политика, акцентира той.

Коалицията не се основаше на полезности, а на база отричане и цялата й идейност беше главната на лъжата. Ние в Народно събрание се опитвахме да разобличаваме лъжите на последното ръководство. Политическата рецесия е късмет за излизане от нея. Проваленото държавно управление отхвърляше да има разговор с опозицията за проблемите на българските жители, само че след това се разбра, че има отвод и от разговор вътре в досегашното ръководещо болшинство. Самонарекоха се смяна и се пробваха да внушат, че нарушаването на Конституцията и законите е естествена процедура, в случай че се прави от " верните хора ", съобщи от своя страна водачът на придвижването Мустафа Карадайъ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР