Вие сте ангели. Благодаря ви от името на човечеството за

...
Вие сте ангели. Благодаря ви от името на човечеството за
Коментари Харесай

Посланик Херо Мустафа изработва коледна украса с хора с увреждания

Вие сте ангели. Благодаря ви от името на човечеството за вашата работа. Това сподели посланикът на Съединените щати у нас Херо Мустафа пред чиновниците на фондация „ Светът на Мария “, които работят за по-добър живот на хората с интелектуални усложнения, като им оказват помощ да реализират цялостния си капацитет и да преодолеят обществената изолираност.

За да означи Деня на правата на индивида, дипломат Мустафа посети „ Светът на Мария “ и оказа помощ в изработването на коледни украси.

По-рано денем Херо Мустафа взе присъединяване във конгрес, проведен от омбудсмана Диана Ковачева във връзка Ден за правата на индивида.

„ Защитата на правата на индивида е отговорност, която лежи върху всеки от нас – това е отговорност освен на страната, само че и на всеки обособен жител, освен в България, само че и по целия свят. Всички ние, които сме се събрали през днешния ден на това събитие, сме избрали роля, която ни слага в предните линии на тази битка. Диана Ковачева е един от тези хора. Като ваш народен омбудсман тя има опция да работи в изгода правата на жителите и се гордея с обстоятелството, че ни е събрала през днешния ден “, сподели посланикът.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР