Видяхме на какво държи рязкото си напълняване. Не спира да

...
Видяхме на какво държи рязкото си напълняване. Не спира да
Коментари Харесай

Андреа яде като за последно: Не съм щастлива!

" Видяхме на какво държи внезапното си напълняване. Не стопира да яде. Хубаво е, че има вкус и директория като за последно, само че за какво след това не се покаже с действителното си тяло? ", питат се почитатели на Кралицата на фотошопа.

Андреа не се лимитира и не залага на диетична храна, а в противен случай набива тестени неща и наложително най-малко по един десерт към всяко свое ястие, издадоха от обкръжението на фолк изпълнителката. От фотосите й се вижда, че някогашната на Кобрата обича огромните трапези и да си похапва. Андреа от дълго време не е слабата дама от близкото минало, само че продължава да крие истината за тежестта си и да отхвърля фотоси, които демонстрират действителния й тип.

Силна незаинтересованост е обзела Андреа след раздялата й с Кубрат Пулев.

Фолкпевицата със замираща кариера сама показа, че не прелива от благополучие в този интервал от живота си и мъчно привиква с настъпилите промени в персонален проект. Андреа си пусна въпросник в Инстаграм, къдет нейни фенове могат да я питат каквото изискат, а тя може да избира на кого да отговори.

На въпрос дали се усеща щастлива, тя дава отговор, че не е, само че не е и нещастна.

Интересно самопризнание певицата прави и за раздялата с Кубрат. На въпрос дали двамата са решили да прекратят връзката си, Андреа дава отговор, че в действителност това решение било напълно нейно. Само преди месец в изявление Кобрата съобщи, че двамата на няколко пъти са се карали грубо и са се разделяли, като остави усещането, че решението е било общо.

Явно боксьорът и фолкпевицата имат разнообразни версии за края на връзката си, написа Галерия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР