Видяхме десетки мнения и ревюта на новите смартфони от Apple

...
Видяхме десетки мнения и ревюта на новите смартфони от Apple
Коментари Харесай

Ето и първите реакции от собствениците на iPhone XS и iPhone XS Max

Видяхме десетки отзиви и ревюта на новите смарт телефони от Apple в огромните издания. Но какво мислят по този мотив елементарните консуматори? Днес стартираха формалните продажби на iPhone XS и iPhone XS Max в Съединени американски щати. Оформилите предварителни поръчки към този момент са получили своите устройства.
Ето какво споделят те:



Имах 7+, след което X, и в действителност съм пропуснал размера на Plus, по този начин че  прекосих на Xs +. Размерът на екрана е просто недействителен. Що се отнася до размера на ръцете, то той е подобаващ за мен (имам огромни ръце) макар малко по-големият от X смарт телефон. Но всичко това е толкоз прелестно — shooter03 от форума MacRumors

Потребителят от Reddit с ник jtx660 също е останал удовлетворен от своя смарт телефон. Той споделя, че след прехода от iPhone 7 Plus към новия iPhone XS Max, той е схванал, какъв брой е по-красив и ослепителен е екрана спрямо последния.



Първото нещо, което виждам — несъмнено големия 6.5-инчов OLED панел. Той е доста ослепителен. OLED дисплеят – това е нещо, което в действителност се откроява най-вече.

Ок, камерата. Боже мой, автофокусът е необикновено бърз. Поставяйки ръка пред камерата и премахвайки я от нея, тя ВЕДНАГА (почти) концентрира.

Аз съм учуден по какъв начин са съумели да създадат автофокуса по-бърз, в сравнение с той беше при камерата на 7 Plus. Все още не съм тествал 4K видеото при 60 фрагмента в секунда и всички останали функционалности.

Никога не съм обичал големия размер на плюса. Особено с тези рамки. За мен X е съвършен, само че след известно време въпреки всичко взех решение да увелича екрана. С Max разликата в тежестта не ме тормози, защото X е прекомерно тежък.

Max е съвършен за моите джобове. Всъщност, не усещам разликата навътре в тънките си дънки, с които съм през днешния ден. Изглежда, че този смарт телефон работи по-бързо и по-плавно спрямо моя X, работещ на iOS 12.

Вече по този начин или другояче употребих X с двете си ръце за набор на текст за електронни писма, конгреси и по този начин нататък… по този начин, че Max е напълно естествен за мен. — потребители на MacRumors

Както се очакваше, всички притежатели са останали удовлетворени. Apple за следващ път съумя да угоди на елементарните поданици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР