Видях шейтани (дяволи в ислямската митология), това е казал мъжът,

...
Видях шейтани (дяволи в ислямската митология), това е казал мъжът,
Коментари Харесай

Нападателят от Истанбул: Видях шейтани

Видях шейтани (дяволи в ислямската митология), това е споделил мъжът, ранил с нож тримата съветски жители през вчерашния ден в Истанбул, съобщи РИА Новости.

Човекът, арестуван за офанзивата в региона на най-големия турски град "Бешикташ ", е дал показания пред проверяващите. "Аз видях изчадия на Ада и взех решение да се предпазя от тях ", е декларирал Хасан Хюсеин.

Мъжът е отрекъл да е желал да ограби жертвите на неговата офанзива, каквато е била първичната версия на следствието. Той също е споделил, че се е опитал да се скрие след закононарушението. Хюсеин е бил заловен от полицията край джамия, уточни още РИА Новости.

Служителят по поддържането на чистотата в Истанбул е бил осъждан за 26 нарушавания на закона (въоръжено нахлуване, причиняване на телесни повреди с друга степен на тежест, нелегално владеене на огнестрелно оръжие и други). Според данни на цитираната медия мъжът не е влизал в пандиза, тъй като е бил диагностициран с психологично разстройство.

Вчера Хюсеин и ранил с нож две дами и мъж. Тримата са били приети в болница. " Най-тежко е потърпевша една от нашите съгражданки. Тя е получила девет пострадвания. Няма заплаха за живота на нито един от потърпевшите ", това са споделили през днешния ден от Генералното консулство на Русия в Истанбул.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР