Видя се, че работата по въпрос с изгонените руски дипломати,

...
Видя се, че работата по въпрос с изгонените руски дипломати,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Допуснах комуникационна грешка, диалогът продължава

Видя се, че работата по въпрос с изгонените съветски дипломати, не се води неотдавна, а е почнала още през март – има отчети, по-късно 3 отчета от ДАНС, по-късно Съвета за сигурност с всички служби, съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков през днешния ден в коридорите на Народното събрание след договаряния с парламентарната група на Българска социалистическа партия.

Цялата институционална машина е работила по този въпрос отдавна. Но позволих информационна неточност, призна още Кирил Петков, съгласно който е трябвало новината за експулсирането да бъде обявена от виновните институции, а не от него.

" Диалогът продължава. Важните тематики остават на назад във времето. Важното е какво се случва с цените, с проекта за възобновяване, с антикорупционните закони… " Въпросът е да избегнем спешна точка, която не е от чак такова огромно значение… Остават 43 чиновници в съветското посолство, малко страни в Европа са с толкоз ", уточни Петков.

Аз мисля, че разговорът с Българска социалистическа партия продължава, сподели още министър председателят в оставка. 
Той добави, че не взима самичък решения и през днешния ден ще има съвещание на Изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР