Видинчанка с поръчково Бентли и връзки с известния Таки е

...
Видинчанка с поръчково Бентли и връзки с известния Таки е
Коментари Харесай

Видинчанка с поръчково Бентли и близки връзки с Таки - в партията на Слави, участвала в меле пред екип от Уолстрийт джърнъл

Видинчанка с поръчково Бентли и връзки с известния Таки е началник на партията на Слави във Видин. Това написа на страницата си във Facebook политологът Антон Тодоров. Това е следващото забавно лице в новата групировка, което, меко казано, изумява, в случай че се има поради поръчката на шоумена да образува бистра като сълза партия. По думите на политолога Росица Кирова, която оглавява групировката във Видин, е настоящ общински консултант от друга партия и е участник в екшън с публицисти от "Уолстрийт джърнъл ". Братът на Кирова пък е изключително непосредствен само че Христофорис Аманатидис-Таки.

Ето какво разкрива Тодоров:

"Коя е Росица Кирова, която оглави партията на Слави Трифонов във Видин?

Росица Кирова е бизнес дама, чийто брат е изключително непосредствен до Христофорис Аманатидис-Таки. Тя е прочут фен на скъпите коли и по тази причина кара поръчково „ Бентли “. Към сегашния миг е настоящ общински консултант във Видин от МК „ Единни за смяна “. През 2016 година е събирала и подписи за регистрация на инициативния комитет на Слави за референдума.

През 2015 година тя взе участие в необикновен екшън във Видин, когато доближени на Таки бабаити атакуват екип на вестник "Уолстрийт джърнъл ", пристигнал да проверява трафик на хора по западната ни граница. Ето видеото от охранителните камери в локално заведение, където ясно се вижда, че днешната лидерка на "Няма такава страна " във Видин хваща и дърпа за косата една от дамите (на 12 сек. от записа на камерата) пред изумените погледи на проверяващите публицисти от "Уолстрийт джърнъл ".

Няма такава партия! "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР