Видин за девета поредна година е домакин на Национален мотосъбор,

...
Видин за девета поредна година е домакин на Национален мотосъбор,
Коментари Харесай

Видин е домакин на Национален мотосъбор 2022

Видин за девета поредна година е хазаин на Национален мотосъбор, който ще се организира на 5 и 6 август на територията на панаирния комплекс до средновековната цитадела „ Баба Вида “. Организатор е мотоклуб „ Северозападни мотори – Видин “( " Northwest motors " ), с поддръжката на Община Видин. Съборът е част от културния календар на видинската община, сподели за Българска телеграфна агенция Асен Великин, вицепрезидент на мотоклуба. 

Съборът събира фенове на моторите, високите скорости и рок музиката от цялата страна и чужбина. По традиция в двата дни на събора се организират надпревари по мил, стънт шоу, занимателни игри, томболи и рок концерти.

Тази година уредниците са подготвили  много изненади за всички участници и посетители на мотосъбора. Областният шеф на област Видин Любен Иванов даде пистата на бившето летище в с. Иново за осъществяване на част от надпреварите на националния мотосъбор, посочи Великин.

Официалното разкриване ще бъде в петък, в 19:00 часа в панаирния комплекс до крепостта „ Баба Видин “. В първата вечер са проведени занимателни игри и рок концерт на видинската група „ Мегахерц “. В съботния ден участниците, които се чака да са над 200 мотористи от разнообразни клубове в страната и чужбина, ще създадат почетна обиколка на Видин, която ще се съчетае и с проведения церемониал на ретро коли. Мотосъборът ще продължи на летището край Иново със съревнование по мил и стънт шоу, в следобедните часове на територията на панаирния комплекс мотористите ще вземат участие в разнообразни игри с доста награди, като огромната премия уредниците към този момент резервират в загадка.

Вечерта на откритата сцена свирят групите „ Сакар “и „ Шеки Бенд “. Руси Тенев, вокалист на група „ Сакар “, за първи път ще пее във Видин и групата ще заложи на хеви метала и кавъри на Maiden, Judas, Helloween. Феновете на групата ще чуят и авторска музика от албума на групата „ Самодива “, допълват уредниците на мотосъбора.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР