Видин. От началото на седмицата са санкционирани 23-ма водачи на

...
Видин. От началото на седмицата са санкционирани 23-ма водачи на
Коментари Харесай

Старши инспектор Ивайло Обретенов, ОДМВР – Видин: От началото на седмицата са санкционирани 23-ма водачи на автомобили и 17 пътници за непоставени колани

Видин. От началото на седмицата са глобени 23-ма водачи на коли и 17 пасажери за непоставени колани, сподели старши контрольор Ивайло Обретенов, шеф на група „ Пътен надзор “ към бранш „ Пътна полиция “ в ОДМВР – Видин. Той взе присъединяване в инспекция на пътните служители на реда на входа на Видин, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Видин . Той уточни, че пътните служители на реда във Видинска област са засилили инспекциите за потреблението на предпазни колани от водачите и пасажерите.
„ През настоящата седмица е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на потреблението на обезапасителни средства от водачите на моторни транспортни средства и пасажерите в тях. Акцията се организира по едно и също време на територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL, чийто член е и Република България “, добави старши контрольор Ивайло Обретенов. През месеците януари и февруари 2019 година при инспекции в област Видин пътните служители на реда са глобили 258 души за неизползване на предпазен колан. Общият брой на глобените през 2018 година са същото нарушаване е 1323 души.
„ За непоставен пътен колан от лидер глобата е 50 лева и лишаване на 6 контролни точки, за пасажер санкцията е също 50 лева “, сподели Ивайло Обретенов. За следващ път видинските пътни служители на реда молят към всички участници в придвижването да бъдат дисциплинирани и виновни.
Анна ЛОЗАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР