Видин. Главен комисар Светлан Кичиков инспектира работата на граничните служители

...
Видин. Главен комисар Светлан Кичиков инспектира работата на граничните служители
Коментари Харесай

Видин: Главен комисар Светлан Кичиков инспектира работата на граничните служители на ГКПП Дунав мост – 2

Видин. Главен комисар Светлан Кичиков инспектира работата на граничните чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – 2, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .100% повишен трафик на моста през почивните дни, регистрират от Групово дело “Гранична полиция “.
По предписание на министъра на вътрешните работи, шефът на Групово дело „ Гранична полиция “ инспектира работата на чиновниците по отношение на натоварения трафик на мостовото оборудване при Видин-Калафат. В инспекцията взе участие и комисар Димитър Чорбаджиев – шеф на РДГП-Русе.
Тази година отчитаме засилен трафик на жители на Европейски Съюз, пътуващи от Турция за Западна Европа. Само в събота и неделя на Дунав мост-2 са обработени по към 2100 пътни транспортни средства. През същите дни на предходната година броят на обработените коли е бил по 1000, посочи основен комисар Кичиков. Монтирането на така наречен радиоактивни рамки от румънските гранични управляващи постанова поетапно затваряне на трасетата за инспекция и също оказва въздействие върху трафика, уточни шефът на Групово дело “Гранична полиция “.
Очакванията са до седмица трафикът през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “-2 да се възстановява.
В утрешния ден следва работна среща сред българските и румънски гранични управляващи. Двете страни ще обсъдят опциите за спомагателни ограничения за облекчение на трафика през пункта при Видин-Калафат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР