Видеото, пуснато от WikiLeaks показва как в павилионите на Холивуд

...
Видеото, пуснато от WikiLeaks показва как в павилионите на Холивуд
Коментари Харесай

Съдбата на американските астронавти, които не искаха да "летят до Луната" в павилионите на Холивуд

Видеото, пуснато от WikiLeaks демонстрира по какъв начин в павилионите на Холивуд се е снимал "полета на американците на Луната ".



Като че ли целеустремено, в интернет също по този начин незабавно бе оповестена и тайна информация за ориста на американските астронавти от "Аполо 1 ", който съгласно известието на Daily Star умират през 1967 година, при стартирането на ракетата - те се задушават по време на пожара. Това са Върджил Грисъм, Роджър Чафи, Едуард Хигинс Уайт.



Според теоретиците на конспирацията точно тези астронавти са подготвяни да "завладеят Луната ", само че... когато смелите мъже разбрали, че "лунната задача " ще се организира в холивудските павилиони, те изрично отказали да вземат участие в това премеждие. Върджил Грисъм бил изключително безапелационен, като съгласно изказванията, той даже заплашил управлението на НАСА да каже на публицистите за всичко това. Възможно е останалите му приятели да са били отстранени просто като част от цялото - за по-голяма меродавност при злополуката на кораба по време на изстрелването.

Някои други членове на Аполо също починаха при странни условия, като Томас Байрън, който персонално подготвил отчет до Конгреса на Съединени американски щати за аргументите за пожара на "Аполо 1 ". Напълно е допустимо Байрън да е схванал и да е декларирал пред конгресмените, че в реалност е станало съзнателно ликвидиране на астронавтите и по тази причина той е просто отстранен.

А тези, които не били отстранени, явно се съгласили да запазят безмълвие, както и се намерили съгласни астронавти - Нийл Армстронг, Майкъл Колинс, Бъз Олдрин, който две години след гибелта на "Аполо 1 "отишли на Луната " на "Аполо- 11 ".

Между другото, повода за пожара на кораба "Аполо-1 " по този начин и не е изяснена. Според сина на умрелия астронавт Скот Грис, даже и това, което е било намерено, доста приличало на неумело подправяне от страна на Централно разузнавателно управление на САЩ. Никой от роднините на починалите космонавти не бил удовлетворен от резултатите от следствието на НАСА, техните близки останаха да живеят с убеждението, че нещата не са чисти.

Между другото, прибавяме единствено, че умрелият Върджил Грис, както говорели околните му хора и към момента настояват, се отличавал с патологична непоносимост към всяка неистина и изумително неизменност на характера. Това му разреши да стане астронавт, а явно е повода и за неговата преждевременна гибел...

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР