Видеото промени много начина, по който брандовете продават на аудиторията

...
Видеото промени много начина, по който брандовете продават на аудиторията
Коментари Харесай

Светлина, камера, влог!

Видеото промени доста метода, по който марките продават на аудиторията си. Потребителите от ден на ден са заинтригувани от влогърството, по тази причина да го добавите под някаква форма в маркетинговата си тактика би било верен, а и доста ефикасен ход. Според изследване на компанията Statista 32% от респондентите на възраст сред 18 и 34 години гледат влогове най-малко три пъти седмично.

Бизнесът към момента не се възползва задоволително от този факт, само че с помощта на видеата всяко скучно, статично преживяване може да се трансформира в занимателно и ангажиращо. Ето кои са аргументите да стартирате ваш личен видео канал още през днешния ден!

Влоговете основават персонализирано преживяване

С помощта на видеата за аудиторията е по-лесно да се наслаждения на персонализирано преживяване от вашия бранд. Повечето бизнеси споделят информация за себе си в раздела „ За нас “ на уеб страницата и това в действителност оказва помощ хората да ги опознаят по-добре, само че може да се развие с видео наличие.

Използвайте влогването, с цел да позволите на вашата аудитория да се допре до всекидневието в компанията ви, бизнес интервенциите и изобщо всичко, което бихте желали да ѝ покажете. Ангажирайте я с неща, които няма къде другаде да види. Когато комбинирате видеото с блогване, ще очовечите компанията и ще се доближите още повече до потребителя.

Ще промотирате наличието си

Видеата са един от методите да дадете на потребителите си по-добра визия за нещата, които оферирате, тъй че да вземат осведомено решение за покупката. Използвайте влога си, с цел да представяте и промотирате ново наличие и артикули. Кажете на хората за какво би трябвало да ги имат, какви са преимуществата от това и кой техен проблем ще разрешат.

Дори и крайната ви цел да е да натрупате повече конверсии, видео маркетингът оказва помощ потребителят да не помни, че вършиме всичко, само с цел да осъществите следващата продажба.

Влогърството води до деяние

Прекалено доста от хората, които основават видеа, подценяват опцията да употребяват този вид наличие, с цел да си обезпечат по-голям трафик към уеб страницата и да накарат потребителя да извърши обещано деяние, или пък го вършат чак в края на клиповете си.

Предизвикайте потребителя да работи, с цел да увеличите конверсиите, ангажирането, продажбите и така нататък Повечето хора заобикалят промоционалното наличие и не са заинтригувани от обичайните способи за реклама. Живеем в свят, кондензиран с реклами, и е съвсем невероятно да се измъкнем от него.

Ваш ред е

Влогърството ще усили известността и интереса към вас, защото с всеки минал ден клиентите от ден на ден избират персонализираните интеракции с марките. Ако в никакъв случай не сте създавали видео наличие за бизнеса си, време е да се възползвате.

Джаред Атчисън, съосновател на WPForms, за Inc.com

Редактор: Габриела Беличовска
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР