Видеоклипове с неприлично съдържание, на които служители на консервативното правителство

...
Видеоклипове с неприлично съдържание, на които служители на консервативното правителство
Коментари Харесай

Секс скандал в Австралия: Служители снимали порно сцени в сградата на парламента

Видеоклипове с непристойно наличие, на които чиновници на консервативното държавно управление правят полови актове в постройката на националния парламент, шокираха Австралия. На един от записите се вижда по какъв начин един от чиновниците мастурбира на бюрото на депутатка.
Австралийският министър председател Скот Морисън дефинира тези дейности като скандални.
Видеоклиповете и фотосите, предизвикали абсурда, евентуално са били споделени в група на чиновници на държавното управление в обществените мрежи, след което били изпратени до две медии от техен засегнат сътрудник.
Мъжът, показан като Том, декларирал пред медиите, че чиновници на държавното управление и депутати от време на време правели секс в залата за молебствия на Народното събрание. Освен това, в постройката идвали и проститутки, които обслужвали народните представители.
Том споделил също, че чиновници на държавното управление си разменяли фотоси с порнографско наличие. По думите му самият той е получил толкоз доста такива снимки, че бил "развил имунитет ".
Един чиновник към този момент е уволнен във връзка със абсурда. Австралийското държавно управление съобщи, че ще има още осъдени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР